Saadet Parti İl Başkanı Burak Erol yaptığı açıklamada il divan toplantısına katılım çağrısında bulunarak şunları söyledi;

'Kıymetli Zonguldaklılar, İl Başkanlığımızın  her ay düzenli bir şekilde icra ettiği aylık il divan toplantımız. 24.12.2023 Pazar günü saat 14:00’da Zonguldak Dedeman Otel'de icra edilecektir. Toplantımıza Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci hanımefendi katılım sağlayacaktır.
Ülkemizin ve şehrimizin her gün derinleşen sorun ve problemlerini çözme noktasında yetersiz kalan iktidar ve ortakları her şey güllük gülistanlıkmış gibi hayat sürmeye devam ediyorlar.Toplumun her kesiminin içinde bulunduğu sosyal,siyasal ve ekonomik şartlar maalesef hepimizi sarsmaktadır.Türkiye ve Zonguldak hiç hak etmediği bir noktada bulunmaktadır. Bizler Milli Görüşçüler olarak, yaşanabilir Zonguldak ve yeniden büyük Zonguldak için var gücümüzle çalışıyoruz.Bu seçimlerde Zonguldak ilimizin seçmenlerinin tamamından büyük destek göreceğimizden şüphemiz yoktur.Bizler ilimizi bir bütün olarak ele almakta ve en ücra köşesine kadar hizmet götürme anlayışı içerisindeyiz. 
Tüm vatandaşlarımızı ve divan toplantısına davet eder, saygılarımı sunarım."

Kaynak: Haber Merkezi