Kaymakam, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü Kral Şakir'i izledi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nce hayata geçirilen “Gezen Sinema Tırı”, bu kez Kilimlili sinemaseverlerle buluştu.      
Kilimli ilçe Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sanat İçin Yola Çık Kültür ve Sanat Derneği’nin ortak projesi olan “Gezen Sinema Tırı” Kilimli ilçesinde gösterimlere başladı.
Kilimli'de Karadon'da okul önünde ve Gültekin Parlar Sahil Spor Parkı Kompleksi önünde çocuk ve yetişkinler açık havada sinema keyfi yaşadı.
Açık havada gerçekleştirilen Etkinlikte çocuklar için, “Kral Şakir” ve “Rafadan Tayfa” yetişkinler için de, “Dağ-2”, “Annemin Yarası” ve “Aşk Tesadüfleri Sever” adlı filmleri izletiliyor.
Her yaş grubundan Kilimlililer açık havada sinema seyretmeni keyfini yaşadı ve stres attılar.

KAYMAKAM, BELEDİYE BAŞKANI VE EMNİYET MÜDÜRÜ DE SİNEMA İZLEDİ
Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan, Kilimli Belediye Başkanı Nevzat Taşdan ve Kilimli İlçe Emniyet Müdürü Haydar Bozkurt'ta vatandaşlarla birlikte bir sinema izledi.

NOSTALJİK GECE SİNEMASI YAPIYORUZ
Gezen Sinema Orfanizatörü Erol Gözen, "Sanat için yola açık derneği çocuklar için gezen sinemayız. kültür bakanlığı destekli bir proje. 2018 yılında yola çıktık, Bugün 37.ilimizdeyiz. Yaklaşık 500 bin çocuğa ulaştık. Ama bu yılki  pandemi dolayısıyla açık hava sinemasına döndük halkımızın sanatsız ve sinemasız kalmaması için sosyal mesafeye uygun olarak nostaljik gece sineması yapıyoruz. 2 gün daha buradayız. Çatalağzı ve Kozlu'ya da geçeceğiz.İlgi çok yoğun. halkımız zaten pandemiden dolayı evlerinde bunalmış durumda. Her akşam böyle yoğun geçiyor. Koltuklar yetmiyor." dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi