Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ile GMİS Genel Merkez ve Armutçuk Şube Yöneticileri,  Kdz. Ereğli’de nezaket ve hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlere GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Ertan Kaya, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, GMİS Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ve Şube yönetimi, Amelebirliği Yönetim Kurulu Üyesi Metin Artırmak katıldı.

TÜRK METAL EREĞLİ ŞUBE BAŞKANI YILMAZ’A ZİYARET

GMİS Heyeti, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi’nin yeni Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ı ve yeni şube yönetimini ziyaret ederek görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

GMİS Genel Başkan Hakan Yeşil, “Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. GMİS ve TÜRK-METAL’in birlik ve beraberlik içinde verdiği mücadeleyi yükselterek sürdüreceğiz” dedi.

Türk-Metal Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Omuz omuza mücadelemizle daha güçlüyüz. Birlikte mücadele yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

GMİS Genel Başkanı Yeşil, Türk-Metal Ereğli Şube Başkanı Yılmaz’a bir madenci heykeli takdim etti.

EREĞLİ MUHTARLAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET

GMİS Heyeti, Kzd. Ereğli Muhtarlar Derneği Genel Kurulu’nda yeniden Dernek Başkanlığı’na seçilen Şükrü Kılıç ve dernek yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Dernek Başkanı Kılıç’ı bir madenci heykeli takdim etti.

MADEN ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET

GMİS Heyeti’nin yanı sıra TTK Armutçuk Müessese Müdür Yardımcısı Adem Korkusuz ile Şinası Tokel, Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği’ne bir nezaket ziyaretinde bulunarak Dernek Başkanı Çetin Yiğit ile görüştü.

Ziyarette Soma Maden Faciası’nın ardından maden şehit ailelerine tanınan haklarda tarih sınırlandırılmasının kaldırılması talebiyle yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

EGD’YE ZİYARET

GMİS Heyeti, Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Genel Kurulu’nda Dernek Başkanlığı’na seçilen Şafak Erel ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Dernek Başkanı Erel’e bir madenci heykeli hediye etti.

Editör: Haber Merkezi