Madencilere DEDEMAN Otel'de indirim yapılacak

İmzalanan sözleşme ile artık Madenciler ve madencilerin birinci derecede ki yakınları Dedeman Otel'in konaklama ve SPA hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacak.

Genel Maden işçileri Sendikası ile Dedeman Zonguldak oteli arasında indirim anlaşması imzalandı.
Dedeman Zonguldak Genel Müdür Vekili Atilla Manav, "Biz Dedeman Otel olarak genel Maden işçileri Sendikası ile aramıza sözleşme imzalamak üzere buradayız. Çalışan maden işlerimizi sağlıklı, huzurlu, keyifli bir Dedeman misafirperverliği ile spa bölümümüzde ve gerekse konaklamalarda hizmet vermek amacıyla sendika yönetimiyle bir sözleşme imzalıyoruz. Kendilerine verdiğimiz özel fiyatlarla onların çalışanlarına çok sağlıklı bir şekilde spa bölümümüzde özellikle ağırlamakta Dedeman misafirperverliğini kendilerine sunmaktan da gurur duyacağız.Bu sözleşme her iki taraf için de hayırlı olsun diliyorum.İnşallah gelecek ki misafirlerimiz de hizmetlerimizden memnun kalacaklardır umuyoruz."dedi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil'de böyle bir sözleşmeyi imzalamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Dedeman gibi bir marka firmanın imkânlarından madenci arkadaşlarımız ve madenci arkadaşlarımızın birinci derecedeki yakınları sizlerin yaptığı indirimlerden faydalanacak olması tabii ki sen dik olarak biz de çok mutlu etti.İnşallah önümüzdeki günlerde bu imkanlardan arkadaşlarımız daha fazla faydalanacaktır' ve sizlerin de sayesinde madenci kardeşlerimiz daha lüks ortamlarda hem spor yapmış olacaklar hem de konaklama imkanı bulmuş olacaklar."ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi