11. Olağan Genel Kurul 23-24 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 11. Olağan Genel Kurulu 23-24 Mart 2019 tarihlerinde Şemsi Denizer Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bölgelerinde taban delege seçimlerini kazanıp, GMİS Genel Merkez yönetimine aday olan isimler ortak bir açıklama yaparak kongreye davette bulundu.

GMİS Genel Başkan Adayı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı Adayı İsa Mutlu, Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Adayı Tayfun Demir,  Genel Sekreter Adayı Hüseyin Kolçak, Genel Mali Sekreter Adayı Volkan Yıldız ortak açıklama yaparak şunları söyledi :

“Genel Maden İşçileri Sendikamızın yeni bir hizmet ve mücadele döneminin başlangıç noktası olan 11. Olağan Genel Kurulu, 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat: 10.00'da Şemsi Denizer Konferans Salonumuzda yapılacaktır.

Sendikamızda bugüne kadar görev yapmış değerli yöneticilerimizi, tüm üyelerimizi ve emek dostlarını kongremizde aramızda görmekten onur ve mutluluk duyacağız.

Genel Kurulumuzun, bölgemiz, ülkemiz, TÜRK-İŞ ve ülkemiz emekçilerinin hak ve demokrasi mücadelesine ışık tutacağına olan yürekten inancımızla 11’inci Olağan Genel Kurulumuzun şimdiden tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz”

(/Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi