2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemini tamamlandı.

Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, öğrencilere iyi tatiller dileğinde bulundu
Mansur Gök yaptığı açıklamada, salgın sürecinde tüm yaşananlara rağmen öğretmenlerin çalışma isteğinin, öğrencilerimize kılavuz oluşunuzun en büyük takdiri hak ettiğini belirterek şunları söyledi:
"2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemini tamamlamış olduğumuz bugünde, eğitim öğretimin önemli bir parçası olan yarıyıl tatilinin siz kıymetli okul idarecilerimize Öğretmenlerimize, Sevgili Öğrencilerimize ve salgın döneminde büyük  destekçimiz olan Sayın Velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
Sevgili öğrencilerimiz; 2020-2021 eğitim öğretim yılının okul özlemiyle geçtiğini ve bu dönemde uzaktan eğitimle derslerinize özveriyle çalışarak hepinizin üzerine düşen görevi layıkıyla yaptığınızı biliyoruz. Sizler gibi bizlerde arkadaşlarınıza, öğretmenlerinize ve okulunuza kavuşacağınız günü sabırla bekliyoruz. Bu sıkıntılı salgın dönemini en kısa zamanda atlatacağımıza ve ülkemizin yarınlarını inşa etmeye hep beraber devam edeceğimize yürekten inanıyorum. Gelecekte sağlıklı, huzurlu başarı dolu günlerin bizi beklediğine olan inancınızı kaybetmemenizi dileyerek iyi tatiller diliyorum.
Değerli öğretmenlerimiz. Ülkemizin geleceğine şekil veren öğrencilerinizi geleceğe doğru emin adımlarla yönlendiren sizlersiniz. Mesleğinize ve öğrencilerinize olan sevginiz, salgın sürecinde tüm yaşananlara rağmen çalışma isteğiniz, öğrencilerimize kılavuz oluşunuz en büyük takdiri hak ediyor. Bu dönemde sorumluluğunuz büyük ve sizler bu sorumluluğun bilincinde çalışmalarınızı sürdürürken her daim yanınızdayız.  Her zaman olduğu gibi salgın sürecinde de evlatlarınız bildiğiniz öğrencilerimizi ihmal etmeyerek bilgi ile donanmış, başarısı yüksek, kendini ifade edebilen bireyler olabilmeleri için yoğun bir şekilde emek verdiniz.Sizlere bu anlamda minnettarız.
Kıymetli Velilerimiz,  uzaktan eğitim sürecinde sorumluluğunuz biraz daha arttığını biliyoruz. Sizler bu süreçte öğrencilerimizin daima yanında ve onların evdeki en büyük yardımcıları oldunuz. Yanımızda olduğunuz ve yükümüzü paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.Yarıyıl tatilinde, evlatlarınızla mümkün olduğu kadar kaliteli vakit geçirmenizi ve öğrencilerimizi özlediğimiz bu sürenin uzamaması adına sosyal mesafe, maske, hijyen kurallarına dikkat etmenizi rica ediyorum.Tüm öğrencilerimiz ile 15 Şubat Pazartesi günü sağlıklı bir şekilde okullarımızda buluşmak dileğiyle...Hepinize  Güzel Bir Tatil  Diliyorum."

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi