Toplantıda Orman Sanayi Bölgesinin alanının netleşmesine yönelik olarak kurumlar arası koordinasyon ve işbirliği çerçevesinde her kurumun üzerine düşen çalışmayı yapması Vali Mustafa Tutulmaz tarafından talimatlandırıldı.

Zonguldak Valiliği’nin geçtiğimiz günlerde kuruluş başvurusu yapılan Gökçebey - Devrek Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili toplantı yapıldı. Toplantı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı. Yapılan toplantıda önümüzdeki süreçte karşılaşılacak konular konuşulup, değerlendirildi.
Toplantıda Orman Sanayi Bölgesinin alanının netleşmesine yönelik olarak kurumlar arası koordinasyon ve işbirliği çerçevesinde her kurumun üzerine düşen çalışmayı yapması Vali Mustafa Tutulmaz tarafından talimatlandırıldı.Toplantıya Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Vali yardımcısı Mehmet Türk, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız, Milli Emlak Müdürü Serdar Tarık Tabak, Orman Bölge Müdürü Faruk Baytaroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Zonguldak Ticaret ve  Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman katıldı.(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi