Zonguldak İl Genel Meclisinde: Devrek İlçe Özel İdare binası 1. kat 15 nolu Bağımsız Bölümü Devrek SYDV'ye, Gökçebey Entegre Hastane binası ise Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne süresiz tahsis edildi.


Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Ekim ayı 2. Birleşim Toplantısı Meclis Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığı'nda meclis toplantı salonunda yapıldı.

Meclis açılış ve yoklamanın ardından başladı ve bir önceki birleşime ait tutanak özeti okunup oylandı. 

Mevliste Devrek İlçe Özel İdare binası 1. kat 15 nolu Bağımsız Bölümün, Devrek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına tahsisi ile ilgili konu meclisde görüşüldü. Meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.

Mecliste Gökçebey İlçesi, Yenimahalle Alçak Mevkii 7/8 Pafta, 2976 parselindeki mülkiyeti İdaremize ait zemin + 2 kattan oluşan bina (Gökçebey Entegre Hastanesi) ve bahçesinin bakım, onarım ve her türlü giderlerinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanmak şartıyla, Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne süresiz tahsis edilmesi ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Eğitim Kültür ve Sosyal İşler, Plan ve Bütçe ile İçişleri Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 29 – 2 – 26 – 11 sayılı raporlar görüldü. Madde komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. 
(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi