TRT Spor’da Stadyum programında yorumculuk yapan eski futbolcu Tümer Metin’in, programda haddini çok aşarak “ O şehri alacam ben.. Biraz sabır” şeklindeki sözleri Zonguldak kamuoyunda ve spor çevreleri ile kulüp yönetiminde büyük tepkiye neden oldu.

Özellikle Zonguldaspor’lu taraftarlar tarafından büyük tepki gösterilen Tümer Metin’e, “ Bu şehri almaya senin sülalen yetmez, gölge etme başka ihsan istemez” şeklinde tepkiler gösterildi.

ZONGULDAKSPOR’U ÇOK MU DÜŞÜNÜYOR? 

Zonguldak’ta kulübe maddi-manevi hiçbir katkısı olmadığı halde herkesten çok Zonguldaksporlu kesilen bazı çevrelerin etkisi ile sunucusu olduğu programda ahkam kesip, mangalda kül bırakmayan Tümer Metin’e, yıllardır kulübe emek veren, hiç bir koşulda takımı yalnız bırakmayan sporseverlerden de büyük tepki geliyor.

Tümer Metin’e atfen, “ Sen ne zamandan beri Zonguldakspor’u düşünmeye başladın.. Kulübe bir lira yardımın mı oldu, bu kulübün en zor günlerinde neredeydin, şimdi ne oldu da, hızlı Zonguldaksporlu kesildin?.. şeklinde eleştiriler yönetiliyor.

Öte yandan, kulübe yakın çevreler de Tümer Metin’in tümüyle şov amaçlı açıklamasını ciddiye almadıklarını, Zonguldak ve Zonguldakspor’un bu tür haddini bilmez insanlara ihtiyacı olmadığını vurguladı.

Editör: Haber Merkezi