ZGC'yi ziyaret eden Zonguldak Eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak'ın öncelikle mülkiyet sorununun çözülmesi gerektiğini ve 17 mahalleninde imara açılması gerektiğini ifade etti.

Zonguldak Eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık'ı ziyaret etti.

ZGC  başkanı Derya Akbıyık Zonguldak Eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca'ya, " ZGC Toki Basın Sitesi'nin bulunduğu alanın Secaattin Gonca döneminde imar açıldığını belirterek, "Bugün oraya basın sitesi yapabildisek bu Secaattin Gonca'nın orayı imara açması sebebiyledir ve kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca dönemin Çevre Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk'e de yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Zonguldak Eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca yaptığı açıklamada ZGC'yi ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Gonca, sadece Belediye Başkanlığı döneminde değil öncesinde de görev yaptığı zamanda basınla iyi diyaloglar içerisinde olduğunu belirtti. Zonguldak'ın yeni Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın  performansı nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna cevap veren Zonguldak Eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, "Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan başarılı olacaktır. 6 aylık performansı gerçekten çok iyi. Yolların yapılması gerçekten güzel. Selim Alan kardeşim başarılı olacaktır  buna inanıyorum. Projelerini gerçekleştirecektir." dedi.

MÜLKİYET SORUNU ÇÖZÜLMELİ
Kendisinin görev yaptığı sürede mülkiyet sorunu çözülmesi için çok büyük çabalar sarf ettiğini belirten Secaattin Gonca, " Zonguldak'ın en büyük sorunu bitecektir ve mülkiyet sorunu acilen çözülmelidir. Benim görev yaptığım dönemde şu anda Basın Sitesi'nin olduğu bölge ve İncivez'de imara açıldı ve orası şuan yapıma devam ediyor. Zonguldak'ta 17 mahallenin mülkiyet sorunu çözümü bekliyor." dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi