Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin Kanal Z'de katıldığı canlı yayında Vali Tutulmaz'a seslenerek görme engellileri için trafik ışıklarında sesli uyarı olmasını talep etti.


Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi başkanı Hüseyin Şirin Kanal Z'de Gazeteci-Yazar Ercan Demir'in hazırlayıp sunduğu Ercanla Objektif  Programı'da engelli bireylerin sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

SELİM ALAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin canlı yayında Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti

YENİ DERNEK BİNAMIZ YÜZDE 80 TAMAM

Sakatlar Derneği'nin yeni bina yapımının yüzde 80 oranında tamamlandığını ifade eden Hüseyin Şirin, hayırseverlere katkı çağrısında bulundu ve şu ana kadar yapılan katkılar nedeniyle de hayırseverlere teşekkür etti.

TSD, ÇAYCUMA'DA TEMSİLCİLİK AÇACAK..

Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Hüseyin Şirin Ayrıca Çaycuma'da dernek temsilciliğinin açılacağını da ifade etti.

GÖRME ENGELLİLER İÇİN TRAFİK IŞIKLARINA SESLİ UYARI KONULMALI

Şehir merkezinde trafik ışıklarından engellilerin yararlanması zorluk çektiklerini belirten Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin, Vali tutulmaz ve yetkililere seslenerek trafik ışıklarına özellikle görme engellileri için sesli uyarı konulması talebinde bulunarak , nir çok şehirde sesli trafik ışıklarının bulunduğunu söyledi.

ŞEHİR MERKEZİNDE TUVALET SORUNU VAR..

Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin Ayrıca programda çok önemli bir konuya temas etti.
Şirin, "Valilik altında Zonguldak Belediyesi tarafından umumi tuvalet halka ücretsiz hizmet veriyor Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz ancak akşam 5'te kapanıyor. Geçenlerde şehir dışından bir misafir Zonguldak geldi ve  geç saat olduğu için afedersiniz Zonguldak'ta açık umumi tuvalet bulanadı. Şehrin merkezinde görünmeyen bir sorun ama çok önemli bir sorun. Kent merkezinde bulunan tüm umumi tuvaletler erken saatlerde kapanıyor ve vatandaşlar zor anlar yaşıyor. bu konuda Belediye Başkanı Selim Alan'ın bir çözüm bulmasını istiyoruz"ifadesini kullandı.

RAPOR KONUSUNU SIKINTI YAŞANIYOR
Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin engellilerin rapor konusunda sıkıntı yaşadıkların da sözlerine ekledi.

(Haber-Atakan Alkan)

Editör: Haber Merkezi