Cem Dereli, Türkiye’nin yeni dönemini değerlendirdi

“Güçlü lider, büyük Türkiye”

Zonguldaklı siyasetçi-işadamı Cem Dereli, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin ardından, Türkiye’nin yeni dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuyla ilgili olarak Yeni Adım’ın sorularını yanıtlayan Cem Dereli, TBMM’ne yeni seçilen Zonguldak milletvekillerini de kutlayarak şunları söyledi :

“ Ülkemiz, 24 Haziran seçimleri ile yeni bir döneme girmiş, “ Güçlü lider, güçlü Meclis” anlayışı ile Cumhuriyet tarihimizin en önemli değişimi gerçekleşmiştir. 24 Haziran’da halkımızın büyük teveccühü ile “Başkan” seçilen Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, yeni hükümet sistemi ve güçlü yasama meclisi ile ülkemiz 2023 hedeflerine doğru hızlı bir ilerleme kaydedip, bu hedeflerin ana temasını oluşturan “Dünyanın 10 büyük ekonomisi” olmayı başaracaktır.

Günümüzde sayılı ve saygın devlet başkanları arasında yer alan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde, Türkiyemiz, “Büyük ülke, lider ülke” olmak konusunda çok daha hızlı adımlar atmış olacaktır.

Bu kapsamda, Sayın Cumhurbaşkanımızın öteden beri söylemekte olduğu “ yerli ve milli ekonomi” konusunda atılan ve atılmakta olan adımlar, Türk sanayici ve işadamları arasında takdirle karşılanmakta, bu konuda milli sorumluluk anlayışı içinde bizler de üzerimize düşen sorumluluğun bilinci içinde bulunmaktayız.

Bu vesile ile 24 Haziran seçimleri sonucunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan yeni hükümetin ve TBMM’nin ülkemize, milletimize hayırlı hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyor, tebrik edip, başarılar diliyor, ayrıca TBMM’ye yeni seçilen Zonguldak milletvekillerimizi de yürekten kutluyorum, başarılar diliyorum”

Editör: Haber Merkezi