CHP İl Başkanı Hakkı Güney, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

 AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın eleştirilerine yanıt verdi.Uğur Mumcu Kavşağında yaşanan aksama ile ilgili bilgiler veren Güney;

 “Zonguldak halkının bu spekülasyonlara fazla kulak asmamasını istiyorum.60 yıldır yapılmayan bir altyapı projesini, Muharrem Akdemir gerçekleştirmiştir. Uğur Mumcu Kavşağı'ndan Kardemir Karabük Demir Çelik Fabrikası'nın ağır tonajlı araçlarının geçmesinden dolayı, dökülen betonda çatlama olabileceğini bizzat mühendislerimiz söyledi.Mühendis arkadaştan konunun tamamı öğrendik ve sayın başkanla birlikte açıklama yapacağız. "dedi.TOKİ kurasına ilişkin açıklama yapan Güney,“Milletvekilimiz Deniz Bey KİT Komisyonu üyesi ve bu konuyu oraya da aktardı. Burada ki detaylara bakıldığında, kura çekiminin şaibeli olduğu ortaya çıktı. Deniz Bey'in araştırmasından sonra iktidar partisinin Zonguldak’ta ki yönetim kadrosu ve milletvekili arkadaşlar konudan rahatsızlık duymaya başladılar. "dedi.

Ankara’da gerçekleştirilen toplantıyı değerlendiren Güney;

 “Bölge toplantımızı gerçekleştirdik. Yerel seçimlere hazırlık anlamında bölgelerimizden gelen tüm partililerle birlikte toplandık, değerlendirme yaptık. 2019 Mart seçimlerinde ki stratejilerini belirledik. "dedi.Başvuru süresi hakkında bilgi veren Güney: “Aday adaylıkları 19 Ekim’de sona eriyor. Onun nezdinde kurumlarda çalışan arkadaşlarımız da dosyaları normal YSK’nın takvimi içinde teslim edeceklerdir. İl Yönetim Kurulu olarak bizde dosyamızı hazırlayıp Genel Merkeze vereceğiz.”dedi.

            (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi