Enerji Bir-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Sedat Gúngör,  Enerji Bir-Sen Genel Merkezinı ve Sağlık Sen Genel Başkanını ziyaret etti.
Ziyareti degerlendiren, Enerji Bir-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Sedat Gúngör, "Enerji Bir Sen Zonguldak şubesi olarak Genel Merkezimize ve Sağlık Sen Genel Başkanını Semih Durmuş' a Hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk.Ziyaretler esnasında Genel Merkezimizde devam etmekte olan, Ağustos ayında başlayacak olan Memur Toplu Sözleşmesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunduk.Şube olarak Üyelerimizden gelen taleplerin toplu sözleşme taslağında yer alması için gerekli iştişarelerde bulunduk.
Kamu Çalışanları olarak bu Toplu Sözleşmede özellikle 3600 Ek Gösterge ve Bazı önemli konularda gözle görülür kazanımların halledilmesinin önemi üzerinde durduk. 
Genel Merkezimizi Yoğun bir toplu Sözleşme çalışması içerisinde gördük.Bizleri sıcak bir ortamda karşılayan Genel Başkanımıza ve Genel merkez yönetimimize, ayrıca Sağlık Sen Genel Başkanı Sevgili kardeşim Semih Durmuş'a teşekkür eder,önümüzdeki Toplu Sözleşme sürecinde başarılar dilerim." Dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi