AK Parti Zonguldak il başkanı Zeki Tosun, Milletvekili aday listesini 21 Mayıs’ta YSK’ya teslim edileceğini belirterek, “Güzel bir liste gelecek. Bu liste etrafında tüm teşkilatlar kenetlenerek daha önceki seçimlerden daha fazla oy almak için herkes elinden gelen gayreti gösterecektir” dedi.

AK Parti Zonguldak il başkanı Zeki Tosun, Zonguldak halkının karşısına en iyi aday listesi ile çıkacaklarını söyledi. 

Tosun, Milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na Pazartesi günü teslim edileceğini ve Zonguldak halkının karşısına en iyi aday listesi ile çıkacaklarını belirtti

Sözlerine 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlayarak başlayan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun,  “Öncelikle tüm Zonguldak hemşerilerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.  Atatürk’ün Gençliğe armağan ettiği bu bayramı coşkuyla hep beraber 81 ilde kutluyoruz” dedi.

24 Haziran seçimleri için tüm Zonguldak’ın gönlünü kazanacak bir milletvekili aday listesi ile halkın karşısına çıkacaklarını belirten İl Başkanı Zeki Tosun, aday belirleme ve seçim çalışmaları hakkında şunları söyledi:

ZONGULDAK’IN GÖNLÜNÜ KAZANACAK BİR LİSTE OLACAK

“24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalara hızlı bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adaylarımızın müracaatını almıştık ve dosyalarını tekrar Ankara’ya götürdük. Mülakatları Ve temayülleri yapılmıştır. Ve şu anda üst kurul milletvekili adaylarının belirlenmesi için bir çalışma yapılıyor. Üst kurul çalışması şu anda devam ediyor. Biz de bazı aralıklarla Ankara’ya merkeze gidip görüş bildiriyoruz. İnşallah 21 Mayıs pazartesi günü yüksek Seçim Kuruluna listeler verilecektir. Bizim burada tek temennimiz Zonguldak’ta beş milletvekili sıralamaya girecek ve bu beş milletvekili bu süreçte Zonguldak için çalışacak. Zonguldak-Ankara’da daha iyi bir şekilde temsil edecek ve Zonguldaklı vatandaşlarımızın gönlünü kazanacak bir liste olması konusunda bizim de teşkilat olarak bir çabamız var. Onun için çalışıyoruz. İnşallah güzel bir liste gelecek. Bu liste etrafında tüm teşkilatlar kenetlenerek daha önceki seçimlerden daha fazla oy almak için herkes elinden gelen gayreti gösterecektir. Teşkilatı olarak biz zaten sahalardayız. Mübarek Ramazan ayına girmiş bulunuyoruz ve ben tekrar vatandaşlarımızın ramazan ayini tebrik ediyorum. Ramazan ayında biz iftarlarda, sahurlarda teşkilatlarımızda birlikte sahada çalışacağız. Programlarımızı yaptık. Seçim koordinasyon merkezimizi kurduk. Toplantılarımızı yapıyoruz. İnşallah Zonguldak’ta AK Parti daha yüksek seviyeye çıkartmak için çalışacağız”

KÜSKÜNLÜK OLMAZ..

Milletvekili adayları açıklandığında milletvekili ardayı olamayanlar arasında bir küskünlük söz konusu olabilirmi sorusuna İl Başkanı Zeki Tosun, “Hayır olmaz. Oradaki tüm aday adaylarımız ak Parti günü vermiş ak partinin neferleridir. Biz zaten adayı değerlerimize mahallelerde ziyaretlerimizi yapıyoruz. Her gün birkaç arkadaşımızla birlikte gezilerimize katılıyorlar. Yani burada 49 adayımız var. Beş tanesi listeye girecek. Diğer 44 tanesi dağılır diye bir şey yok. Herkes bu parti için ilk başta önce seçim için çalışacak. Biz bundan eminiz. Bir sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum. Ak Parti bir sevdadır ve sevgidir. Biz burada ülkemiz için Zonguldaklar olarak taşın altına elimizi sokacağız. Bunu bu arkadaşımızla beraber yapacağız küstük olmaz” şeklinde cevap verdi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi