Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Zonguldak İl Başkanı Nihat Oruç ve sendika yönetim kurulu üyesi ve ayrıca Karaelmas Kısa Film Ödüllünün sahibi Nihat Ayaz, BBP İl Başkanı Serdal Acar'ı ziyaret etti.

Hak iş Konfederasyonu Hizmet-iş Zonguldak il Başkanı Nihat oruç ve Karaelmas kısa film ödülünü alan Nihat Ayaz,, Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyareti Hak-İş Başkanı Nihat Oruç, “Sayın başkanım bizlerle sendikamız ile her zaman yakından ilgileniyor ve destek veriyor ben Serdal başkanıma bizleri ağırladığı için çok Teşekkür ederim dedi.
Sendika Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Ayaz ise “Karaelmas Kısa Filmimizden dolayı bizi tebrik eden, bizi misafir eden, Zonguldak Büyük Birlik Partisi İl Başkanım Sayın Serdal Acar Beye Kültür ve Sanata destek verdiği için beni tebrik etmek amacıyla buraya davet ettiği için çok teşekkür ederim” dedi.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar’da, BBP olarak Hak-İş’in her zaman yanlarında olduğumuzu üzerimize düşen birşey olursa seve seve yapmaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Değerli Nihat başkanıma ve ekibine başkalarının devamını diliyorum. Ayrıca Nihat Ayaz beye almış olduğu bu güzel anlamlı ödül için şehrimizi temsil ettiği için, Zonguldak’ı başarıyla temsil ettiği için, sanata katmış olduğu değer özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi