Ünlü Anadolu Rock sanatçısı Haluk Levent, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Zonguldak'ta sahne almış, binlerce kişiye unutulmaz bir 1 Mayıs yaşatmıştı.

Konser sonrası başkanı olduğu yardımlaşma platformu AHBAP'ın Zonguldak üyeleriyle Gazeteciler Cemiyeti'nde bir araya gelen Haluk Levent, burada GMİS'ten konser ücreti olarak aldığı parayı, Başkan Ahmet Demirci'nin vesilesiyle ihtiyaç sahibi maden işçilerine dağıttığını ifade etmişti. Ancak Haluk Levent bu açıklamayı yaparken: 'Arkadaşlar off the record durumuna geçelim' demiş bu yardımın duyulmasını istemediğini belirterek tüm kameraları kapattırmıştı. 

1 Mayıs'tan günler sonra ise GMİS'in Haluk Levent'e konser ücreti için kestiği dekont basına sızdı ve ünlü sanatçı Twitter hesabından şu açıklamayı yapmak durumunda kaldı:

'Yerel basına;
Konser fiyatım azdır çoktur bilemem.
Burdan yazmak istemezdim ama konser sonrası eşleri maden faciasında ölmüş 8 aileye bu paraları dağıttım.Genel Maden iş Başkanı Ahmet bey seçti aileleri ve yönetim kurulu şahittir bu duruma. Basına haber vermek istemedim sadece.'

(HABER: SERCAN YILDIRIM)



 

Editör: Haber Merkezi