MHP ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMDİ AYAN, ŞEHİTLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

“BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BU YARIŞI HAMDİ AYAN YARIŞINA DÖNDÜRMÜŞTÜR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, beraberinde MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ile birlikte Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. 

DEMİRKÖSE: TOPRAKLARIMIZIN HER KARESİNDE ŞEHİTLERİMİZİN KANI VAR

MHP İl Başkanı Varol Demirköse ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “ Topraklarımızın her karesinde şehitlerimizin kanı var. Biz de ülkücü camia olarak şehitlerimizin kanı ile sulanan bu topraklar üzerinde bayrağımızın dalgalanması için teşkilat olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Şehit aileleri derneği başkanına teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi. 

YORULMAZ: ZONGULDAK’A YAPILACAK ÇOK HİZMETLER VAR

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İnşallah Zonguldak Belediye başkanı nasip olur. Çünkü Zonguldak’ta yapılacak şeyler var. Kendilerine teşekkür ediyoruz şimdiden hayırlı olsun diliyorum” dedi. 

HAMDİ AYAN: ZONGULDAK’IN MHP’YE İHTİYACI VAR

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan’da, 31 Mart 2019 günü mahalli idareler seçimleri yapılacaktır. Biz de MHP teşkilatları ve genel merkezin almış olduğu karar ile beni belediye başkan aday olarak görevlendirmiştir. Mesele Zonguldak olduğu zaman çok derin düşünmek gerekiyor. Zonguldak meseleleri sorunları artık o kadar fazlalaştı ki bu bir kronik hastalığa dönüştü. Dolayısıyla her zaman şunu söylüyoruz. Zonguldak bilgim yok Zonguldak göç veriyor. Madem bu kadar sorunlar varsa Biz dedi bunların çözüm önerileri var. Bu manada yola çıkarken insandır bir vakti kandırmak değildi yapabileceğimiz projelerimizde yola çıkalım istedik. Bu noktada genel merkezimiz bizden on maddelik bir proje istemiştir. Yapabileceğimiz on maddelik projeleri sunduk. Önümüzdeki günlerde Ankara’dan çağırdığımız şehir plancıları ile birlikte projelerimizin görsellerini yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim MHP olarak hassasiyetlerimiz var. Bunlar bizim için şehit Aydemir’dir. Muharip gazilerimizdir. Bizler için manevi değerler vardır. Bu süreçte çalışacağımız bir meclis üyesi ekibimiz mutlaka olacaktır. Şehit Ali emir derneğimizin ve muharip gaziler derneğimizin biz de bir tasarrufu vardır. Bundan sonraki müracaatları il teşkilatımız ilçe başkanımız kadın kollarımız bir araya gelerek isterim nasıl olacak önünde onlar bir çalışma yapıp değerlendireceklerdir. Biz bu manada yola çıktık. Samimiyiz ve Zonguldak’ın meselelerini biliyoruz. Bu bir seçim yarışıdır. Zonguldakı birleştiren ve bütünleştiren mesajlar vermek istiyoruz. Ama şunu görüyoruz ki, diğer siyasi partilerin adayları artık bu yarışı bir Hamdi Ayan yarışına dönmüştür. Benim onlardan istirhamım şudur, ne yapmak istiyorlarsa ne yapacaklarsa projeleriyle insanların önlerine çıksınlar. Benim onlardan isteyim budur. Dolayısıyla insanlarda bir teveccüh olduğunun farkındayız. Zonguldak için ne yapabiliriz kısa vadede bunların ciddi bir gayreti içerisindeyiz.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi