Zonguldak belediyesi ziyareti öncesinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak’ta yarım kalan hizmetlerin daha hızlı şekilde bu dönemde tamamlanacağı müjdesini veren Hamdi Uçar, “Cumhurbaşkanımızın yeni sisteme ve yeni döneme katılması ile birlikte sistemin işlemesi ve devam etmesi, bürokratik bir takım engellerin ortadan kalkması, vatandaşımızın beklentisine cevap verebilecek sistemin hızlı bir şekilde uyum yasaları ile birlikte hayata geçirilmesini yakından takip ediyoruz. Biz de parlamentoda çıkartacağımız kanunlarla çalışmalarımızı faaliyetlerimizi hızlandıracağız. İnşallah ülkemiz ve milletimiz adına çok güzel olacak” dedi.

KABİNE ÇOK İYİ İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Yeni kabineyi değerlendiren Uçar, “Eski bakanlarımızdan dört tane arkadaşımız görev aldı ve görev yapmış yani bu süreç içerisinde perde arkasında bu işin mimarları olan arkadaşlarımız bakanlık kadrosuna geçtiler. Yeni sürecin daha hızlı daha dinamik daha zinde olması beklentisi içerisindeyiz ve inşallah böyle olacak’’ dedi. 

ZONGULDAK’IN GELİŞMESİ VE KALKINMASI İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIZ

Yeni sürece gireceklerini belirten Uçar, “Tüm milletvekili arkadaşlarımızın hedefi olan Zonguldak’ımıza eksik kalan projelerimizin hızlı bir şekilde hayata geçirmesi, uzun zamandır bizim gündemimizde olan projelerin bir an evvel bitirmesi gündemimizde, ama bu projeleri paylaşacağız’’ şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi