Memur-Sen’i ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, “Önceliğimiz ülkemize karşı ekonomik savaşı başlatan güçlere karşı yapılacak mücadeledir. Türkiye olarak çok özel bir süreçten geçiyoruz. Gördüğünüz gibi ekonomi ile ilgili süreç yaşanıyor ve bunun üstesinden gelecek bir dirayete sahip bir ekonomiye sahibiz inşallah” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte Memur-Sen’i ziyaret etti.

Ziyarette Milletvekili Hamdi Uçar’ı Memur-sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ve şube başkan ve yöneticileri karşılayarak hoş geldin dedi.

Memur Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar yaptığı konuşmada milletvekiline hoş geldin dedi ve ülke ve Zonguldak gündemini değerlendirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’da, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

İMKAN BULDUKÇA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİR ARAYA GELMEYE ÇALIŞIYORUZ

“Sizlerle bir araya gelmekten oldukça mutluyuz. Yıllardır siyasetin içinde bir olan birisi olarak ben siyasete burada başladık. İlk merkez ilçeyi bu binada oluşturduk ve buradan başladık buradan devam ettik. Bu anlamda biz de buranın çok özel bir yeri vardır. Bu mekanı biz kendimiz gibi görüyoruz. Size bize bu çıktığımız yolda her zaman destek verdiniz, sizlere teşekkür ediyorum. Ülke menfaatleri ve bölge menfaatlerinde birlikte olduk. Çeşitli ortamlarda çeşitli vesilelerle fikir alışverişinde bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Zıt fikirlerde olmadık ve hep ortak noktada buluştuk bir araya geldik. Sivil toplum örgütleri ile bir araya gelmek oldukça önemli. Onların düşüncelerini almak çok önemli. Biz Ticaret ve Sanayi odalarımız ile birlikte esnaf odalarımız ile birlikte sendikalar ile birlikte ilçelerimizde toplantılar yapıyoruz. Onların tavsiyelerini alıyoruz. İmkan buldukça sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye çalışıyoruz.

ÜLKEMİZ ÇOK ÖZEL BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Türkiye olarak çok özel bir süreçten geçiyoruz. 24 Haziran seçimleri sürecinde yaşananlar ve sonrasında Yaşananları ikiye bölebiliriz. Bunun arkasında hangi güçlerin olduğunu, coğrafyamızın avantajlarını ve dezavantajları gibi çok şeyler konuşulabilir. Bunu daha geniş kapsamlı olarak sohbet ortamı da dile getirebiliriz ama Türkiye üzerinde oynanan oyunları herkes aklı selim insanlar çok iyi biliyor anlıyoruz. Tabi bu bir mücadeledir. Dünyada savaşlar sadece silahla olmuyor. Tankla tüfekle olmuyor ekonomi ile de savaş oluyor. İşte bunun örneklerinden bir tanesini uzun zamandır ülkemizde yaşıyoruz. Zaman zaman vatandaşlarımızla gezdiğimizde sohbetlerimizde marketlerde ya da diğer yerlerde enflasyon oranının çok çok üzerinde bazı ürünlerde %100’ün üzerinde artış sağlandığı görülür. Kendi içimizde de bu sürece yabancı güçlerin ülkemiz üzerinde oynamış oldukları oyunlara vermiş olduğu desteği de görüyoruz. Hükümetimiz, iktidarımız bununla ilgili gereken çalışmaları yapıyor tabi ki.  Önceliğimiz şu yabancı güçlerin emperyalist güçlerin ekonomik savaşı başlatan güçlere karşı yapılacak mücadeledir. Gördüğünüz gibi ekonomi ile ilgili süreç yaşanıyor, Bunun üstesinden gelecek bir dirayete sahip bir ekonomiye sahibiz inşallah. Başkanımın da zaman zaman basın açıklamalarıyla ekonomideki gelişmelere gerekli cevabı veriyor ve bu anlamda size çok çok teşekkür ediyoruz. Böyle kalabalık bir ortamda bizi alıp karşıladınız için de bize teşekkür ediyoruz saygılar sunuyoruz” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi