Ak Parti, Cumhurbaşkanına, İçişleri Bakanına, Ak Parti milletvekillerine saygı duymadığını söyleyen Ömer Ünal hakkında ne düşünüyor?

Hangi yüzle aday olacak ?..

*** Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ak Parti milletvekillerine “saygı duymadığını” söyleyen Ömer Ünal’ın yine adaylık peşinde olduğu belirtiliyor.

*** İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, son Zonguldak ziyaretinde karşılama sırasında tanıklar huzurunda Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ak Parti Zonguldak milletvekillerine saygı duymadığını açıkça ifade eden, kardeşinin FETÖ’den tutuklanması nedeniyle referandumda Ak Parti aleyhine çalışan, beldede yolsuzluk, usulsüzlük ve imar rantları nedeniyle hakkında soruşturmalar açılıp, ulusal gazetelere manşet olan ve belde halkı arasında “Yolsuz Ömer” lakabı ile tanınan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın “adaylık” beklentisi kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanırken, Ak Parti Genel Merkezi ve Zonguldak teşkilat yöneticileri ile milletvekillerinin bu konuda ne düşündüğü merak ediliyor.

GÜPGÜPOĞLU VE İSMAİL RECAİ ŞANLI’NIN KIYAKÇISI YOLSUZ ÖMER !..

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Güpgüpoğlu firması ve İsmail Recai Şanlı ile şaibeli ilişkileri nedeniyle birçok kez basına malzeme oldu. Daha önce de görevini kötüye kullanmaktan ceza alan Ömer Ünal, İsmail Recai Şanlı’nın kıyı kenar çizgisi içinde kaçak inşaat yapmasına göz yumduğu gibi, personel giyinme-soyunma odaları olarak inşa edilen bu binanın otel olarak işletilmesine de göz yumdu. Daha sonra resmi makamlarca yıkım kararı verilen otel hakkında bu kararı uygulamayarak görevini bir kez daha kötüye kullandı. Şimdi de, İsmail Recai Şanlı’nın “yalan beyan” ile yapı kayıt belgesi almasına göz yuman Ömer Ünal hakkında “yolsuzlukta sınır tanımıyor” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Yeşil alanları imara açmak, Güpgüpoğlu firmasına imar yolsuzluğu ile haksız kazanç sağlamak, ortağı olduğu şirketin kumsal üzerinde bina yapmasına göz yummak ve benzeri birçok yolsuzluğa adı karışan Ömer Ünal’ın hangi yüzle yeniden aday olmak istediği kafaları karıştırıyor. Ömer Ünal’ın, Cumhurbaşkanlığı Makamı dahil, devletin ve Ak Parti’nin en üst kademelerine saygı duymadığını ifade etmesi karşısında Ak Parti yetkili makamlarının nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor.

Gerekli gördüğü hallerde Büyükşehir Belediye Başkanlarını bile görevden alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ak Parti’yi rezil eden Ömer Ünal’ın yaptıklarına duyarsız kalanlara nasıl bir tavır alacağını herkesten önce kendilerinin düşünmesi gerekiyor.

Ey Parti’nin Zonguldak’taki yetkilileri !..

Ey Ak Parti Zonguldak milletvekilleri, il ve ilçe başkanları!..

Filyos’taki Yolsuz Ömer’in tüm yolsuzluklarını sağır sultan bile duydu da siz duymadınız mı?..

Eğer siz duymadıysanız, ben bizzat kendi imzam ile Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’na Ömer Ünal hakkında suç duyurusunda bulunacağına beyan ediyorum.

VİDEOCU İSMAİL’İ UNUTMADIK !..

Filyos’ta, Ömer Ünal’ın yancısı videocu İsmail”i de unutmadık.

Onun, Ömer Ünal ile “dostluğu” boşuna değil !..

Kıyı kenar çizgisi içindeki devlet mülküne kaçak bina yapmana Ömer Ünal izin verdi, 180 metrekarelik alanı 800 metrekareye çıkarmana Ömer Ünal izin verdi, personel odaları olarak inşa ettiğin binayı, otel olarak işletmene Ömer Ünal izin verdi, kaçak oteline yıkım kararını Ömer Ünal uygulamadı, özetle devletin mülkünü Ömer Ünal peşkeş çekti…

Suç ortaklarının dostluğu böyle oluyor işte!..

Ömer Ünal, Videocu İsmail’e, Videocu İsmail de Yolsuz Ömer’e toz kondurmuyor.

O halde İsmail Recai Şanlı’ya sesleniyoruz.

Eğer, bütün bu yazdıklarımızda bir yanlışlık varsa bizi mahkeme ver, mahkeme huzurunda hesaplaşalım.

Eğer sen haklı çıkarsan, hem senden, hem de Ömer Ünal’dan özür dileyeceğiz.

Hodri meydan!

( Umut İLİKSİZ)

Editör: Haber Merkezi