BEÜ Tıp Fakültesi dördüncü dönem öğrencilerinin, 'Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için'' sosyal sorumluluk projesi, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi işbirliğiyle engelli çocukları mutlu etti.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi  öğrencilerinin Gönüllü olarak yürüttükleri "Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz için " isimli Sosyal Sorumluluk Projelesi tamamladı.
Çocuk Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gonca Üdtündağ ve Çocuk Hematoloji - Onkoloji bölümünden Doç. Dr. Nazmiye Yüksel'in destekleri ve Çocuk Hematoloji - Onkoloji servis Öğretmeni Nimet Arman'ın yardımlarıyla serviste yatan çocuk hastaların yaptıkları resimleri sergilemeleriyle gerçekleştirilen kermesten elde edilen gelirle 5 Engelli çocuk hastaya tekerlekli sandalye alındı.Tekerlekli Sandalyeler Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi'nin belirlediği ihtiyaç sahibi çocuklardan Özgür Özbek , Zeynep Ünlü , Azra Keskin , Muhammet Efe Köktürk ve Livwnur Aldemir'e  Tıp Fakültesi Dekanı Pof. Dr. Murat Can ve TSD Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin'in katılımıyla teslim edildi.Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, projeyi gerçekleştiren ekibin  hedeflerinin Tekerlekli Sandalye ihtiyacı olmayan çocuk kalmaması için gelecek yıl projelerini genişleterek dernekle yapılan bu iş birliğine devam edeceğini belirterek, "Dostluk ,Kardeşlik ve Bütünlük kazansın demişlerdir. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi Yönetim Kurulu olarak bu çok anlamlı Sosyal Sorumluluk Projesinde görev alan Tüm Hocalarımıza ve projeye katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz."şeklinde konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi