Korona virüs mücadelesinde  Pandemi Hastanesi olarak hizmet veren  Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında  normale dönme çalışmaları hızlandırıldı. Virüsle mücadele konusunda başarılı sınav veren Atatürk Devlet Hastanesi ek birasında  tedavi gören son birkaç hasta  geçtiğimiz hafta  Atatürk  Devlet Hastanesi  ana binaya  nakledilmişti.

Ek binada Pandemi hastası kalmaması üzerine normalleşme çalışmaları hızlandı. Hastane  baştan aşağı dezenfekte edilerek  tadilatı yapıldı.

Son olarak boya  işleri için İshakol Boya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sözer destek verdi. Yeteri kadar boya Hastane’ye teslim edildi. Hastane’de teknisyen olarak görev yapan   aynı zamanda Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu olan Şükrü  Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi,  “Hastanemizde yapılacak boya işleri için İshakol Boya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sözer beyefendiye, Bölge Müdürü Zonguldak’ımızın çocuğu Burak Çakmaklı’ ya verdikleri boya desteği için sonsuz teşekkür ediyoruz. Kazançları bol olsun, Allah hayırlarını kabul etsin” ifadelerine yer verdi.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi