Vali Mustafa Ttulmaz hastanede yatanların yüzde 70'inin aşı olmayanlar olduğunu açıkladı.

Vali Mustafa Tutulmaz gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Delta virüs vaka sayısının 150'den 200'lü rakamlara çıktığını ifade eden Vali Mustafa Tatulmaz,  aşı olun çağrısında bulundu.

HASTANEDE YATANLAR 170 YAŞ OLMAYANLAR, HERKES AŞISINI OLMALI..


Vali Mustafa Tutulmaz, "Hastanede yatanlara yüzde yetmişi aşı olmayanlar aşı olmanın önemi gerçekten çok büyük. Herkesi aşı olmaya çağırıyorum.Herkesin de çevresinde ki insanları aşı olmaya teşvik etmesini istiyorum. Toplum sağlığı için bu son derece gerekli midir?"dedi.


HASTANE İNŞAATINDA HERHANGİ BİR SIKINTI YOK..

Cumhuriyet Halk Parti Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın hastane hala teslim edilmedi eleştirisiyle lgili soruları yanıtlayan Vali Mustafa Tutulmaz, "Pandemi sebebiyle ek uzatma süresi alındığını biliyorum dolayısıyla hastane inşaatı tesliminde herhangi bir sıkıntı yok" ifadesini kullandı.


JEOPARK KURMA ÇALIŞMALARIMIZ START ALDI

Jeopark kurma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Vali Mustafa Tutulmaz, önümüzde ki 2 yıl içerisinde çalışmaları sonuçlandırarak birleşmiş milletlerce teyit edilmesini bekleyeceklerini ifade etti.

MARKALAŞMAYI BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Zonguldak turizmine büyük önem verdiklerini ifade eden Vali Mustafa Tutulmaz, markalaşma çalışmalarına da start verdiklerini söyledi.


GEMİDE BEKLEYEN AFGAN MÜLTECİLER VAR İDDİASI TAMAMEN ASILSIZDIR

Vali Mustafa Tutulmaz Zonguldak limanı açıklarında bekleyen gemilerde Afgan mülteci bulunduğuna dair iddialar var sorusuna, "Bu tamamen asılsızdır böyle bir şey yok olamaz zaten mantıksız da" şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi