Ramazan ayında  Kilimli Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen iftar çadırları organizasyonuna katkılarından ötürü hayırseverlere teşekkür belgesi takdim edildi.
Kilimli Belediyesi Radartepe Sosyal tesislerinde düzenlenen törene Vali Erdoğan Bektaş, Kaymakam Nevzat Taşdan,Garnizon Komutanı Mehmet Üstün, Belediye Başkanı Kamil Altun, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Oğuzhan Günaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci ve hayırsever işadamları, esnaflar ile organizasyonda görev alan kamu görevlileri katıldı.Yemeğin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız yaptı. Ardından sırasıyla Belediye Başkanı Kamil Altun,Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan ve Vali Erdoğan Bektaş tarafından konuşmalar gerçekleştirildi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptığı konuşmada, "Ben bu organizasyonu bizlere sağlayan Sayın Kaymakamımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bize öncülük ettiler ve biz de elimizden geleni yapmaya çalıştık. Siz değerli yardımseverlerimiz ile birlikte Kilimli'de çok güzel bir ramazan geçirdik. Vatandaşlarımızla iç içe olup ve büyük bir sevaba girdiğimizde inanıyoruz. Hepinize ben çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Ardından konuşan Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan da yaptığı konuşmada, "Sayın Valimizin önderliğinde Zonguldak'ta ve Kilimli'de bu Ramazan'ı gerçekten hem manevi hem de fiili dualarımızda doyasıya yaşadık. İstanbul'daki toplam 130 bin civarında 130 bin öğün yemek dağıtıldı. Milli Eğitim Müdürünün'de dediği gibi 25 bin civarında da Kilimli de öğün dağıtıldı. Tabii bu konuda Öncelikle Sayın Valimize şükranlarımızı arz ediyoruz . Elbirliğiyle çok güzel bir ramazan geçirdik. Bu uygulama ile birlikte devlet-millet kaynaşması oldu. Ben katkısı olan tüm herkese teşekkür ediyorum"dedi.

Vali Erdoğan Bektaş da yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Sizlerle bir arada bulunmaktan mutluyuz.  Hepinize bu güzelliği burada oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Güzel bir ramazan yaşadık. birkaç yıldır Zonguldak'ta devam eden iftar faaliyeti bu sene Kilimli'de de oldu. Ramazan tabi bir vesile bir sebep maksat bu tip hoşlukların hayatımızda yer alması, Ramazan'ın anlamını, manasını, ortamını, iklimini, vatandaşımıza gençlerimize çocuklarımıza ulaştırılması önemli. Organisazyonda personel fedakarca görev yaptı. Bu uygulamada kamu dışında kurumsal bir yapı oluşsun istiyoruz. Aşevi faaliyetleri devam ediyor. Hani diyoruz ya komşusu aç iken tok yatan bizden değildir, bu anlayışla hareket ediyoruz. Paylaşacaksın bölüşeceksin. Bu iş öyle kolay değil ucuz da değil.
Bir şey daha sağ elinin verdiğini sol elin duymayacak.Kaymakam vekilimiz Nevzat Taşdan her zaman  çok güzel işlere vesile oldu. Bundan sonra umuyoruz ki çoğalarak bu güzellik devam edecek. Allah çok daha hayırlı hizmetleri hepimize nasip eylesin. "dedi.

TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ
Konuşmaların adından Vali Erdoğan Bektaş, Kaymakam Nevzat Taşdan ve Belediye Başkanı Kamil Altun tarafından hayırsever iş adamlarına teşekkür belgeleri takdim edildi. 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi