Davut Acar’dan, kendisi hakkında karalama kampanyası düzenleyen Mustafa Özdemir ve Halkın Sesi Gazetesi’ne çok ağır ifadeler

İşadamı Davut Acar, kendisi hakkında karalama kampanyası düzenleyen ve kasıtlı olarak sürekli aleyhinde yayınlar yapan Halkın Sesi Gazetesi ve Mustafa Özdemir hakkında çok ağır ifadelerle açıklamalarda bulundu.

 Resmi makamlara başvurarak, üstlendiği ihaleler ve yaptığı ticari işlemlerle ilgili geçmişe dönük telefon kayıtlarının ve belgelerinin incelenmesini talep eden Davut Acar, “ Gazeteci kılığına bürünüp, Zonguldak’ın başına musallat olan bir -iki şantajcıya boyun eğecek değilim. Benin üstlendiğim ihalelerde ve ticari işlerimde hiçbir usulsüzlük ve yasaya aykırılık yoktur. Bu yönde yayın yapıp da, ispat edemeyen şerefsizdir, namussuzdur. Böyle haysiyetsiz ve şerefsiz yayınlara karşı tüm Zonguldaklı işadamlarını dikkatli ve uyanık olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi, ticari yeterlilikle kamu kurum ve kuruluşlarının ihalelerine katılmaya hakkı olduğunu vurgulayan Davut Acar, “ İhalelere katılırken Mustafa Özdemir’den ve Halkın Sesi Gazetesi’nden icazet alacak değilim. Kuyruk acısı ile üzerime saldırıp, ellerindeki sözde gazeteyi şantaj ve tehdit aracı olarak kullanıyorlar. Benim, Zonguldak Belediyesi ile yaptığım işlerde ve üstlendiğim ihalelerde hiçbir usulsüzlük yoktur. Bu işler puştlukla halledilmez. Eğer, Mustafa Özdemir denilen ve kendisini gazeteci zanneden kişi, yaptığı aşağılık, iftira dolu yayınlarla ilgili elinde herhangi bir belge varsa, hiç durmasın, hemen adli makamlara teslim etsin. Ben, işadamıyım, Mustafa Özdemir gibi benzinlik ruhsatı takip eden, yaptığı her işin altından pis kokular yayılan, ne gazetesinin, ne de çalıştırdığı işyerinin hukuken sahibi olamayan, bindiği aracın ruhsatını üzerine alamayan birisi değilim. Kendisini hem savcı, hem de yargıç yerine koyan Mustafa Özdemir hakkında adli makamlara suç duyurularımız yapılmaktadır. Yaptığı haysiyetsiz, iftiracı, şerefsiz yayınların hesabını mahkeme huzurunda verecektir. Ancak, Basın İlan Kurumu’ndan resmi ilan almakta olan bu gazetenin yalan ve iftira dolu, kişileri ve kurumları karalayıcı yayınlarına Sayın BİK Müdürü’nün daha ne kadar tahammül edeceğini de merak ediyoruz” dedi.

(HABER : Umut İLİKSİZ)

Editör: Haber Merkezi