ÖĞRENCİLERDEN DEVREK BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞINA ZİYARET

Devrek Belediyesi’nin sahipsiz hayvanları misafir ederek bakımlarını yaptığı hayvan barınağına Karşıyaka 100. Yıl Ortaokulu Öğrencileri “bütün hayvanları seviyoruz”  projesi altında ziyarette bulundular.

Öğretmenlerinin rehberliğinde öğrenciler hayvanlarla keyifli bir gün geçiren öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri paralarla barınakta kalan hayvanlar için mama aldılar. 

Çocukların hayvan sevgisini pekiştirmek ve hayvanları korumak ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaret esnasında çocuklar barınağın veteriner hekimi gözetiminde hayvanlarla yakından ilgilendiler. 

Devrek Belediyesi Veteriner Hekimi ve görevlileri tarafından hayvan sevgisi ve bakımı hakkında bilgilendirilen çocuklar hayvanlarla bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler. 

Devrek Belediyesi hayvan barınağı veteriner hekimi Nuri Gebeş hayvan sevgisi ve bilincinin çocuk yaşta verilmesi gerektiğinin önemine değindi. 

Hayvanların da insanlar kadar ilgiye ihtiyaçlarının olduğunu belirterek böyle ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 

Yapılan bakım ziyaretinden hoşnut ayrılan çocukların birçoğu hayvan sahiplenmeyi düşündüler. 

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi