Hayvanseverlerden Başkan Altun'a teşekkür
Sosyal Sorumluluk projeleri sahibi  Nur Sarı Kilimli ilçesindeki sokak hayvanlarına yardım etmeye devam ediyor.
Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinde bulunan barınağa hasta köpekleri tedavi için getiren Nur Sarı, Kilimli belediye başkanı Kamil altun'a teşekkür ederek  şunları söyledi:
”Biz elimizden geldiğince her zaman pandemi sürecinde bile sokak hayvanlarımızı unutmadık.Kısırlaştırması gereken köpeklerimiz vardı ve uyuz olan yavru köpeklerimizi Barınağa getirdik. Bunun için bize imkanı sağlayan Kilimli Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun ‘a ve Kilimli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Anıl Arda ‘ya çok teşekkür ediyoruz. Sorumluluk bilinci ile yetişen öğrencim Deniz Özgür’e ve Kilimli de hayvanlara yardımseverliği olan genç kardeşim Kaan Mızrak’a çok teşekkür ediyorum.Böylelikle herkes elini uzatabildiği yerdeki hayvanlarımıza sahip çıkar kapısının önüne bir kap mama bir kap su koyarsa bir çok sokak hayvanın dili olmaya devam ederiz.Çatalağzı hayvan barınağı veterineri Nezih Yücel ‘e de sonsuz teşekkür ediyoruz.”dedi.
Minik öğrenci Deniz Özgür'de vatandaşlara sokak hayvanlarına bir kap yemek bırakın çağrısında bulundu. (Haber Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi