Zonguldak’ta hafta sonu yapılan 7.olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, kongre sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Zonguldak Türk Eğitim- Sen Şube Başkanı Şahin Ören, “4.olağan kongrede 1080 kişiyle aldım. 7.olağan kongrede 2350 kişiyle devam ediyoruz. Hedefimiz iki sene içerisinde 3 bin üyeyi bulmak. Zonguldak ve tüm ilçelerde yetkiyi almaktır”dedi.

Başkan Ören açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“7.olağan genel kongremiz 13 Kasım Cumartesi günü belediye nikah salonunda büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. 112 delege 150-200 davetli eşliğinde STK’ların önemli Zonguldak siyasetine yön veren değer insanlarımızın katılımı ile coşkulu bir kongre gerçekleştirdik. Bu benim dördüncü dönemim. 7. olağan kongremiz bunun tamamında aktif delege aldım. Karadeniz Ereğli’de İlçe Başkanlığı yaptım. Bütün dönemlerinde üst kurul delegesi olarak görev aldım. Yaklaşık 31 yıllık meslek hayatımda sendikaya ayırdım. Yaşamımın bir tarafı hep sendika oldu. İki kişi katarak kadromuzu yeniledik. Allah’ın izniyle çalışmalarımız geçmişte de olduğu gibi tüm hızıyla devam edecek. Bizler sendikacılık inanma işidir motivasyon işidir. Belli bir birikiminiz idoyolejik altyapınızın sağlam olması gerekir. Sendikacılık uzaktan oturmak değildir. Kendimize inanıyoruz 4.olağan kongrede 1080 kişiyle aldım. 7.olağan kongrede 2350 kişiyle devam ediyoruz. Hedefimiz iki sene içerisinde 3 bin üyeyi bulmak. Zonguldak ve tüm ilçelerde yetkiyi almaktır.  Ereğli, Devrek, Gökçebey ve Çaycuma’da yetkili sendikayız. Bu sene bütün ilçelerde başa baş Eğitim Bir Sen’e yetkiyi almayı hedefliyoruz. Camiamız hazır. Allah’ın izniyle başaracağız. Eğitim camiamızın hayatını kolaylaştırmak adına büyük bir özveriyle kongreden çıktık. Kongremiz muhteşem oldu büyük bir yangı getirdi. Önümüze aydınlık bir yol açtı diye düşünüyorum”diye konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi