Başkan Selim Alan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kızılcahamam’da bir araya geldi

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,  Ak Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için bulunduğu Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile seçim sürecinde açıkladığı projeler ve Zonguldak’ın beklediği acil hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, “ Sayın Bakanımız seçim öncesi projelerimize destek sözü vermişti. Bu sözünü Kızılcahamam Toplantısı’nda da tekrarladı, Zonguldak halkının emrinde olduğunu söyleyip, “Hemşehrilerime selam ve sevgilerimi iletin” şeklinde mesaj gönderdi.

Sayın Bakanımız, şehrimizin sorunlarına vakıf durumda, ilgi ve desteğinden dolayı halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde geldiği Zonguldak'ta "Ömer Selim Alan Başkanımın emrindeyim" diyerek, Alan'a büyük destek vermişti. Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, sosyal medya hesabından,'' Sayın Bakanımızla Kızılcahamam kampından özçekim'' notuyla çektirdikleri özçekimi  de paylaştı.

(HABER MERKEZİ)


Editör: Haber Merkezi