Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Ersun Gülser ve 13 aday adayı ile birlikte istişare toplantısı düzenledi.

Çatalağzı EÜAŞ Misafirhanesi’nde Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Belde Başkanı Kerem Güneş, Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Ersun Gülser ve 13 aday adayının katıldığı yemekli toplantıda seçim çalışmaları hakkında istişare yapıldı, birlik beraberlik mesajları verildi.

Toplantının çok olumlu geçtiğini vurgulayan Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Ersun Gülser, “ İl Başkanımız Sayın Zeki Tosun öncülüğünde , Çatalağzı Belde Teşkilatımız ve 31 Mart yerel seçimleri için beldemizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımız katılımı ile istişare toplantısı düzenledik. Son derece yararlı bir toplantı oldu. Bu toplantıya katılım sağlayan İl Başkanımız Sayın Zeki Tosun’a, belde teşkilatımıza ve aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aday adayı arkadaşlarımız destek sözü verdiler ve seçimde bizimle birlikte çalışacaklarını ifade ettiler. Hep birlikte Çatalağzı için, beldemizin geleceği için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi