CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, "Nasıl ki CHP emeklilerimize her bayramda birer maaş ikramiye diyerek iktidarın 1000 lira ikramiye vermesini sağladıysa, bugün nasıl ki asgari ücret zamlandıysa bunlar CHP'nin baskısıyla olmuştur. İnnşallah 3600 ek göstergeyi de hayata geçirteceğiz"dedi.

Cumhuriyet Halk Partili yöneticiler  Gazipaşa Caddesi'nde, 3600 ek gösterge konusunda vatandaşlara broşür dağıttılar.
Broşür de 3600 ek gösterge sözünü iktidarın tutmadığı ancak CHP iktidarı zamanında milyonlarca memura 3600 ek gösterge verileceği ifade edildi.

Broşür dağıtımı ile ilgili bilgi veren  CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, "Ülkemizde birçok meslek grubu 7/24 çalışmasına rağmen emeğinin karşılığını alamamaktadır. 3600 ek göstergeyi de kamuoyunda gündemde tutmak ve iktidara baskı kurabilmek istiyoruz. Nasıl ki Cumhuriyet Halk Partisi emeklilerimize her bayramda birer maaş ikramiye diyerek iktidarın 1000 lira ikramiye vermesini sağladıysa bugün nasıl ki asgari ücret zamlandıysa bunlar Cumhuriyet Halk Partisi'nin baskısı ve çalışmaları sayesinde olmuştur. İnnşallah 3600 ek göstergede hayata geçireceğiz.Bunu hayata geçirmek için elimizden geleni de yapacağız, Çünkü insanların artık sabrı kalmadı. Yıllar önce verilmiş bir söz bu ve bunu bekleyen milyonlarca insan var. Herkes alın terini karşılığını almak zorunda" ifadesini kullandı
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi