Zonguldaklı genç hesap makinesinden bile daha hızlı işlem yapıyor, doğum günlerini asla unutmuyor, şarkı sözü ve animasyon senaryosu yazıyor ve tek koluyla 2 parmağı üzerinde 14 şınav çekebiliyor.


Zonguldak’ta bir restoranda şef garson olarak çalışan 25 yaşındaki Hakan Güneş, hesap makinesinden bile daha hızlı işlem yapıyor.
Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan ve garsonluk yapan 26  yaşında ki Hakan Güneş, Hesap makinesini bile yanılttığını söyledi.
Hakan Güneşl, kendisine doğum gününü söylediğiniz andan itibaren birkaç saniye içerisinde o insanın kaç gün yaşadığını söyleyebiliyor.

DOĞUM GÜNLERİNİ ASLA UNUTMUYOR

Olağanüstü bir hafızaya sahip olduğunu ifade eden Hakan, Doğum günlerini asla unutmuyor.
Güneş tüm arkadaşlarının doğum gününü bildiğini ve asla unutmadığını ifade etti.

ANİMASYON SENARYOSU YAZMAYA BAŞLADI..

Hakan Güneş'i  yetenekleri bununla da sınırlı.
Beyazşehir isimli animasyon senaryosunu yazmaya başladını ifade eden Hakan Güneş, "Şu ana kadar 2 bölüm yazdım 38 bölüm daha yazacağım. Maalesef çizme yeteneğim yok o yüzden daha sonra seni arıyorum çizmelerini yaptıracağım."ifadesini kullandı.

ÇOK SAYIDA ŞARKI SÖZÜ DE YAZDI

Hakan Güneş yaptığı açıklamada çok sayıda şarkı sözü yazdığını da kaydetti.
Merhum sanatçı İbrahim Erkal'dan esinlenerek şarkı sözü yazmaya başladığını ifade eden Hakan Güneş, "Bugüne kadar çok sayıda şarkı sözü yazdım ve yazmaya da devam edeceğim şeklinde konuştu.

SADECE TEK KOLUYLA İKİ PARMAĞI ÜZERİNDE 14 ŞINAV ÇEKİYOR

Sporla da yakından ilgili olan 26 yaşındaki Hakan Güneş, sadece tek koluyla 2 parmağı üzerinde 14 sınav çekebiliyor.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi