Çekmeköy Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (ÇUMED) Zonguldak temsilciliğinin yeni yönetimi oluşturuldu
Çekmeköy Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Zonguldak İl Başkanı olarak Hülya Özçelik göreve getirilirken, Özçelik il yönetim kurulunu ve ilçe başkanlarının atamasını gerçekleştirerek ÇUMED Zonguldak temsilciliği yönetimini oluşturdu.
Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Çekmeköy Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ersin Yıldız, İl ve ilçe başkanlarının mazbatalarını yöneticilere takdim etti.

HÜLYA ÖZÇELİK: HİÇ BİR SİYASİ PARTİYLE BAĞI OLMAYIP, TAMAMİYLE GÖNÜLLÜ İNSANLARIN OLUŞTURDUĞU, TOPLUMUN KANAYAN YARISI OLAN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE, KADINA ŞİDDET, ÇOCUK İSTİSMARI VE HAYVANA ŞİDDET ADI ALTINDA KONULARININ ELE ALINDIĞI BİR DERNEĞİZ
Toplantıda söz alan Çekmeköy Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği il başkanı Hülya Özçelik, derneğin hiç bir siyasi partiyle bağı olmayıp tamamiyle gönüllü insanların oluşturduğu, toplumun kanayan yarısı olan uyuşturucuyla mücadele, kadına şiddet, çocuk istismarı ve hayvana şiddet adı altında konularının ele alındığı bir dernek olduğunu söyledi.
İçinde insanlık için bir şeyler yapmak isteyen herkese kapılarının açık olacağını belirten Hülya Özçelik, "Bu gönüllü kadromuzun daha verimli çalışabilmesi için önce devletimizden sonrada Zonguldak İl ve ilçelerinde bulunan halkımızdan destek istiyoruz. Bizlere toplantımızı gerçekleştirmek için kapılarını açan Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan' da teşekkür ederiz. Umuyorum ki bu dernekte görev alan tüm arkadaşlarımız bizlere ihtiyacı olan kardeşlerimize sahip çıkacaktır" dedi.

GÖREV DAĞILIMLARI ŞU ŞEKİLDE:
İl Başkanı: Hülya Özçelik
Başkan Vekili: Şekip Günaydın 
Teşkilat Başkanı: Orhan Kuku 
Merkez ilçe Başkanı: Yiğit Şafak Albayrak 
Kozlu İlçe Başkanı: Vildan Durmuş
Kilimli İlçe Başkanı: Tuncay Abdi
Çaycuma ilçe Başkanı: Volkan Yıldım
Devrek İlçe Başkanı: Mehmet Zeki Bayram
Gökçebey İlçe Başkanı: Satılmış Karadağ
Ereğli İlçe Başkanı: Emrahan Hacıismailoğlu 

(HABER-ERVAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi