TEŞEKKÜR EDERİM....

İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde pankreas kanseri teşhisiyle 7 saat süren zorlu bir ameliyat geçiren Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı. 

Kolçak paylaşımında şu ifadelere yer verdi : 

''Yaşadığımız hareketli ve stresli hayatın içinde geçtiğimiz Kurban Bayramı öncesi vücudumuzda aniden ve sinsice ortaya çıkan kötü huylu hücreler kısa bir süreliğine de olsa bizi sarsmayı başardı. Onlar ne kadar kötü huylu da olsalar bizim iyiliğimiz , sabrımız ve mücadelemiz her zaman galip gelecektir. Bu mücadelemde de tek başıma değilim elbet. 
Bundan önceki tüm mücadele alanlarında olduğu gibi başta ailem ve madenci kardeşlerimle birlikte tüm dostlarımın ve arkadaşlarımın desteklerini yine yanımda hissediyorum. İşte bu his ve duygularla maçın ikinci yarısındaki zorlu mücadeleye hazırım diyorum. 
Bu hastalık ve operasyon sürecinin başından bu güne kadar herşeyleriyle kendilerini bana adayan ailem başta olmak üzere , E.Ü.Tıp Fakültesinin değerli hocaları ve genel cerrahi bölümü çalışanlarına , ziyaretleriyle , telefonları ve mesajları ile desteklerini esirgemeyen madenci kardeşlerime , GMİS ailesine , TTK Yönetim Kurulu ve teşkilat yöneticilerine , Zonguldak'ımızın değerli STK yöneticilerine ve tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki varsınız , iyi ki sizleri tanımışım...''

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi