HÜSEYİN ŞİRİN BAŞKANLAR KURULUNA KATILDI

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, İstanbul Sarıyer de düzenlenecek olan, Başkanlar Kurulu toplantısına katılacağını söyledi.

İstanbul’a hareket öncesinde açıklamada bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, Başkanlar kurulu toplantısında engelliler olarak yaşadıkları sıkıntıların ve çözüm önerilerinin gündeme geleceğini ve hazırlanan bir raporla da hükümete sunulacağını belirten Hüseyin Şirin şunları söyledi:

DERNEĞİMİZ İÇİN VE CAMİAMIZ İÇİN ÖNEMLİ BİR TOPLANTI

“Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi olarak her yıl düzenlenen Başkanlar Kurulumuzun 2018 yılı 2.Toplantısı İstanbul Sarıyer Belediyesi Kilyos tesislerinde 25 -26 -27- 28 Ekim tarihlerinde gerçekleşecektir. Bu toplantıya tüm şube başkanları ve sekreterleri katılacaktır. Bu toplantıda Öncelikle dernekler yasasında yapılan değişiklikler ve Dernekle ilgili mevzuatları tekrar orada bir çalıştay biçiminde tüm şubelere anlatılacak ve ayriyeten de tüm şubeler de yapmış oldukları çalışmaları ve yapacakları çalışmaları anlatacaklar. Derneğimiz için ve camiamız için önemli bir toplantı olacağına inanıyorum. Başkanlar kurulu toplantımızda engelliler olarak yaşadığımız sıkıntılar gündeme gelecek ve hazırlanan bir raporla da hükümete sunulacaktır. Ben tekrar bu toplantının camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi