Toplantı TOBB Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nurcan Abay başkanlığında, İcra Komite üyeleri; Ayşen Orhan, Burçin Oktay, Dilek Çelebi, Ayşegül Likoğlu ve Aysun Günay ve Muharrem Sarıkaya’nın katılımları ile gerçekleşti.

Toplantıda 5 Ekim 2020 tarihine video konferans yöntemi ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Nurten Öztürk ve TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile yapılan ve tüm Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin katıldığı toplantıda görüşülen konular ile girişimciler kurulu tarafınca pandemi sürecinde İlimizde yapılabilecek projeler konuşuldu.

Toplantının devamında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir toplantıya katılarak, bölgeye yönelik yapılan projeler ve gelişmeler hakkında İcra Komite Üyelerini bilgilendirdi. Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin yapacağı her türlü projeye destek vereceklerini söyledi. TOBB Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin çalışmaları paralelinde bizde ilimizde en az bir projeyi hızlı bir şekilde gerçekleştirelim dedi.  

HABER MERKEZİ


Editör: Haber Merkezi