Kızılay Kilimli Temsilciliği’nce iftar sonrasında düzenlenen kan bağış kampanyasına katılan Kilimlililer 49 ünite kan bağışladı.

Kızılay Kilimli Temsilciliği’nce iftar sonrasında kan bağış kampanyası düzenlendi.Kilimli İsmail Hakkı Güngör Kapalı Spor Salonu öünde düzenlenen kan bağış kampanyasına Kilimlililer pandemiye rağmen yoğun ilgi gösterdi. Kilimli belediye başkanı Kamil Altun ve çok sayıda Mahalle Muhtarı ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri de kampanyaya katılarak destek verdiler.İftardan sonra gece saat 24.00'e kadar devam eden kan bağışı kampanyasına katılan Kilimlililer 49 ünite kan bağışladı.

HAKAN ÇAKIR, KAMPANYA DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kızılay Kilimli Temsilcisi Hakan Çakır, düzenledikleri kan bağış kampanyasına destek verenlere teşekkür ederek, "Bugün akşam itibariyle iftardan sonra düzenlediğimiz kan bağış kampanyası katılım gösteren Belediye başkanımıza arkadaşlarımıza vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan ayında hayırlara vesile olmasını dilerim inşallah. Bu kötü günleri atlatıp bayrama ve güzel günlere erişmeyi nasip etsin" dedi 

ÇAKIR: KIZILAY OLARAK İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BELİRLEYEREK YARDIM YAPIYORUZ.

Kızılay olarak yardım faaliyetleri konusunda bilgi veren Kızılay Kilimli temsilcisi Hakan Çakır, "Kızılay olarak yardımlarımız devam ediyor ihtiyaç sahibi aileleri belirliyoruz Ramazan'ında gelmesi vesilesiyle gıda yardımları mıza da devam ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızı  verdiği filtre ve zekatları ihtiyaç sahiplerini tespit ederek ilçemizin dört bir yanına köyler dahil  her yere elimizi uzatmaya çalışıyoruz. İnşallah bunları başaracağız. Allah utandırmasın diyoruz İnşallah."ifadesini kullandı.

ÇAKIR: ÇOCUKLARA KIYAFET YARDIMI DA YAPACAĞIZ..
Çakır ayrıca,  Ramazan Bayramı ve 23 Nisan bayramına dolayısıyla ihtiyaç sahibi çocuklara yine kıyafet yardımı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

KAMİL ALTUN: KAN VER HAYAT KURTAR..
Kilimli Belediye Başkanı Kamile Altun'da, tüm Kilimli halkının Ramazan ayını tebrik ettiğini belirterek, "Malum pandemi nedeniyle kan stoklarımızda ciddi şekilde bir azalma var. 1 tüp kanın bir can demek olduğunu asla unutmuyoruz. Bu saatte iftardan sonra buraya gelip Kan veren tüm Kilimlili hemşerilerimize tek çek çok teşekkür ediyorum.  Kilimli hemşerilerimizi verdikleri kanın  gerekli yerlere ulaşacağını bilmelerini isteriz."dedi.

ALTUN, HAKAN ÇAKIR VE EKİBİNİ KUTLADI..
Başkan Altun ayrıca Kızılay kilimli temsilciliği görevine atanan Hakan Çakır'ı ve ekibini kutlayarak başarılar diledi.


BAŞKAN ALTUN, HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ..
Belediye olarak Ramazan'da da yardım faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, "Göreve geldiğimizden beri bizim kapımızı çalan tüm hemşerilerimizi irili ufaklı büyüklüğü küçüklüğü her defasında geciktirmeden yardımlarımızı sürdürüyoruz. Ramazan'da da özellikle Kilimli esnaflarımıza, yardımseverlerimize ve cebinden tırnağından ayırıp bize yardımcı olan olan bunu ihtiyacı olan vatandaşımıza ulaştırın diyen kardeşimize komşumuza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum."ifadesini kullandı.


(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi