Çaycuma’ya bir inceleme gezisi için gelen Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Gölgeli ve Kınık Belediye Başkanları ilçedeki belediyecilik hizmetlerinin takdire şayan olduğunu söyledi.

Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Gölgeli beldesi Belediye Başkanı İbrahim Karahan ile Kınık beldesi Belediye Başkanı Güven Arslan ile birlikte Çaycuma Belediyesini ziyaret etti. İlçedeki belediyenin yaptığı uygulamaları yerinde inceleyen Karahan ve Arslan gördüklerinden son derece memnun kaldı. Belediye şirketi ÇAYBEL’in imalathanesini de inceleyen ve üretilen kent mobilyalarının kullanıldığı alanları gezen iki başkan Çaycuma Belediyesinin üretkenliğinin takdire şayan olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile bir süre görüşüp çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Karahan ve Aslan başarılı çalışmalarından Başkan Kantarcı’yı kutlayarak, “Çok güzel bir kent yaratmışsınız. Muhteşem bir belediye binanız var. Gezdiğimiz her yerde iyi belediyeciliğin çok güzel örneklerini gördük. Hem partimizi, hem ilçenizi, hem de Zonguldak’ı çok güzel bir şekilde temsil ediyorsunuz. Gördüğümüz her şeyle gurur duyduk, ilham aldık. İyi ki gelip Çaycuma’yı gelip her şeyinde görmüşüz” dedi.

ÇAYCUMA’YI MUTLU İNSANLARIN YAŞADIĞI KENT OLARAK İNŞA EDİYORUZ

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başta İç Anadolu Belediyeler Birliği toplantıları olmak üzere birçok platformda yan yana geldiğimi iki değerli başkanımı Çaycuma’da ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Onların gördüklerinden etkilenmiş olması beni ayrıca mutlu etti. Biz canla başla modern Çaycuma’yı, mutlu insanların yaşadığı kent olarak inşa ediyoruz. Üretken bir belediyeyiz. Pek çok imalatı, inşaatlarımızı kendimiz yapıyoruz. Genç ve dinamik bir ekibimiz var. Sahada büyük bir heyecan ve gayretle çalışarak Çaycuma’ya hizmet ediyorlar. Karşılığını da bu kadar güzel bir şekilde alıyor olmak beni çok mutlu ediyor. Ben her iki başkanıma da hem konuğumuz oldukları hem de Çaycuma için taşıdıkları duygular için teşekkür ediyorum” dedi.  Başkan Kantarcı günün anısına her iki başkana da plaket verdi.

(Haber merkezi)

Editör: Haber Merkezi