Gelecek Partisi il Başkanı Hikmet Aydın ve yeni yönetim kurulu üyeleri Merkez ilçe Yüksek Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Hafta sonu gerçekleşen il kongresinde göreve seçilen yeni yönetim
Gelecek Partisi İl Başkanı Hikmet Aydın ve yönetim kurulu üyeleri mazbatayı aldıktan sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. İl Başkanı Hikmet Aydın yaptığı açıklamada”Yorucu ama bir o kadar güzel bir kongre atmosferinden sonra ilçe kongremiz de tamamlayarak il kongremizi Genel Başkan yardımcılarımız ve genel idare kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. O coşkulu kongrede bizleri yalnız bırakmayan gelecek Partisi gönüldaşlarımıza, ilçe yönetimleri bir de, ilçe başkanlarımıza ve Zonguldaklı vatandaşlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Çıktığımız bu yolda yönetim kurulu arkadaşlarımıza il yönetimi olarak bugün ilçe seçim kurulu başkanından mazbatamızı almış bulunmaktayız. Güzel bir duygu, biz biliyorsunuz kurucu başkanlık ve kurucu yönetim kurulu üyeleri idik. Şu anda Zonguldak halkımızın gelecek Partisi üzerinde güven oyunu da alarak bu Güvenli en tez zamanda yarından itibaren artık vatandaşlarımıza işçi, Zonguldakla içiçe Zonguldakımızın sorunları ve vatandaşlarımızın sorunları ile gelecek partimizin çalışmalarını onlara anlatmak için bugün itibari ile yola çıkmış bulunuyoruz.
Ben bugün bu meyanda ile yönetim kurulu arkadaşlarıma ve gelecek partisi günüdaşlarıma, ilçe başkanlarına ve ilçe yönetimlerine de çok teşekkür ediyorum. Biz geleceğiz. Bazıları onlar gidecek bu böyle biline. Biz varken bundan sonra adalet, özgürlük ve bu ülkede insan hakları, insan onurunu kimsenin çiğnemesine müsaade etmemek için elimizden gelen güçlü gelecek Parti çatısı altında mücadele edeceğiz” dedi.(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi