İl Sağlık Müdürü Dr Ertuğrul Güler. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ziyaret etti. Ziyarette Ertuğrul Günay Zeki Tosun’a plaket takdim etti.

İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner ziyarette yaptığı konuşmada, ”Yeni dönemde başkanımıza başarılar diliyoruz. Umarım eskiden olduğu gibi yine uyum içerisinde çalışaraktan Zonguldak için daha iyi şeyler yapacağız. Ve sağlıkta dönüşümün ikinci aşamasını Zonguldak'ta başarı ile gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle kendine tekrar hayırlı olsun diyoruz, başarılar temenni ediyoruz” dedi.

Zeki Tosun da “İl Sağlık Müdürü ve ekibine öncelikle hoş geldiniz diyorum. Bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. 20 Ocak'ta yapmış olduğumuz kongremizden sonra bize bir nezaket ziyaretinde bulundular. Tabii sağlık Türkiye'nin şu anda en başarılı olduğu alanlardan bir tanesidir. İnşallah Zonguldak'ta da ilçelerimizde ki yapılaşmayı bitirdik, merkezde ki hastanede bitirdiğimiz zaman Zonguldak'ta Sağlık konusunda bir eksiğimiz kalmayacak. Bunun için de bu saatten sonra müdürlerimiz de beraber milletvekillerimiz başta olmak üzere sorunları takip ederek, Ankara'da yapılması gerekenleri, Zonguldak için yapacağız. Zonguldak daha mutlu daha yaşanabilir Kent haline getirmek için elimizden geleni hep beraber göstereceğiz. Bunu birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğiz. Ben tekrar kendinden Hoş geldin diyorum.

“Hastane konusunda son durum nedir” sorusuna Zeki Tosun, “Hastane en kısa zamanda İnşaat çalışmalarına başlanacak” şeklinde cevap verdi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi