Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in yaptığı hizmetlerden belde sakinleri çok memnun olduklarını ifade etti.
Şu ana kadar dördüncü etap TOKİ konutlarını bitiren ve 700 adet daha konut yapacak olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış gebeş, Ayrıca Sanayi kuruluşlarına yer tahsisi ile birlikte 1600 kişilik ek istihdam daha sağlamıştı. İlçe ayarında hizmetlerle  Çaydeğirmeni Belgesi adeta cazibe ve yaşam merkezi haline gelirken, birkaç yıl öncesine kadar sadece yaklaşık 3 bin nüfusu bulunan belde nin bugünkü nüfusu 8 bine kadar yükselmiş durumda.

Çaydeğirmeni beldesi halkına Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in hizmetlerinden memnun musunuz ve talepleriniz nelerdik sorularını yönelttik.

Çaydeğirmeni belde sakinleri, "Allah ondan razı olsun. Satılmış Gebeş başkanımızın yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Çaydeğirmeni Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri bugün ilçe belediyeleri bile yapmıyor. Biz ilçe olmak istiyoruz. Biz artık ilçe olmak yakışır. Çaydeğirmeni beldesi her geçen gün daha da büyüyor. İyi ve kötü günümüzde her zaman bizim yanımızda. Başkanımız abi sonuna kadar güveniyoruz."şeklinde Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e övgü dolu görüşlerini dile getirdiler.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi