Vali Erdoğan Bektaş önemli açıklamalarda bulundu
Vali Erdoğan Bektaş düzenlediği basın toplantısında corona virüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner hazır bulunduğu basın toplantısında halka sokağa çıkmayın çağrısında bulunan Vali Erdoğan Bektaş şunları ifade etti.
PAZARLAR 14 GÜN BOYUNCA KAPATILDI, SEYYAR SATIŞLAR YAPILACAK

Corona Virüse karşı Zonguldak'a giriş çıkışları yasaklandı.
İl pandemi kurulu toplandı ve genel çerceveyi biraz daha daralttık. Tüm pazarlar 14 gün süreyle kapatıldı.Pazarcı esnafını yetkilendirerek seyyar şekilde vatandaşın ayağına kadar gidilerek satış yapılacak.

İLÇELERE GELİŞ GİDİŞLER SINIRLANDIRILACAK

24.00'dan başlayarak ilçeler arasında geçişler sınırlandırılacak, ilçeler arası geçişler azaltılacak.Kalabalığı önleyecegiz.

MARKETLERE VE BANKALARA MASKESİZ GİRİLMEYECEK, CEZA YAZILACAK
Marketlerdeki denetimlerimiz devam edecek ve fahiş fiyat artışı engellenecek.Güvenli mesafeye uymayanlar cezalandırılacak.Maskesiz bankayalara ve marketlere girilmeyecek.

SELİM ALAN: ZONGULDAK'A GİRİŞ ÇIKIŞLARIN YASAKLANMASI DURUMUN CİDDİYETİNİ ORTAYA KOYUYOR

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "evde kalın ve izolasyon sağlandı istiyoruz. Cumhurbaşkanının Zonguldak'a giriş çıkışları yasaklaması durumun ciddiyetini ortaya koyuyor. Sosyal mesafeye uyun.Maskeleri kapalı çöp kutulara atın.

Pazarcılar, emniyet ve jandarma ,sağlık personeli, belediyelerimize, hayır severlerimize teşekkür ediyorum.Basına da ayrıca teşekkür ediyorum.

(Haber Ercan Demir)


 

Editör: Haber Merkezi