Alaplı Belediyesi tarafından Karşıyaka mahallesinde yapımı devam eden İlçenin Sahil Park’tan sonra en büyük ikinci parkı olacak olan ‘Cumhuriyet Parkında’ çalışmalar devam ediyor.

Pandemine rağmen yatırımlarını katlayan Alaplı Belediyesi, şehir merkezine ve mahallelere vatandaşlara nefes aldıracak sosyal donatılar kazandırmaya devam ediyor.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Sosyal yaşam alanlarıyla Alaplı’nın geleceğine kalıcı eserler bırakmak adına durmadan, dinlenmeden, mesai mefhumu tanımadan çalışmaya devam ettiklerini söyledi.
Karşıyaka Mahallesinde İlçemizin ikinci en büyük Aile parkını kazandıracaklarını ifade eden Tekin, “İlçemizde Aile Park’larının sayısını arttırmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda Karşıyaka Mahallesi şehirler arası otobüs terminali arkasındaki alanı Aile Parkı yapmak için kolları sıvadık. Öncelikle Halk otobüslerini oradan hızlı bir şekilde kaldırdık. Ardından hemen üst yapı çalışmalarına başladık. Yürüyüş yolarını parkelerini döşüyoruz. Yeşil alanları oluşturduk. Parkımızda büyük bir havuz olacak şu anda o çalışmalar devam ediyor. Oturma alanları, çocuk parkları, spor aletleri ve yürüyüş yollarıyla insanlarımızın dinlenebileceği ve nefes alabileceği bir yer haline getireceğiz. Karşıyaka Mahallesine yakışır bir sosyal donatıyı kazandıracağız.” Dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi