Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, inşallah uzaktan eğitim olan günlere tekrar dönmek istemediklerini söyleyerek, ‘’Çocuklarımız öğretmenlerimiz uzun süredir zil sesine hasret kalmıştı. Yeni öğretim yılı başladı. İlk ders zili çaldı. İnşallah kısıtlama olan günlere uzaktan olan eğitimlere dönmeyiz. Çocuklarımıza ve öğretmenlerimize hayırlı olsun diliyoruz. İnşallah çok başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirirler. Bizlerde belediye olarak onların yanındayız. Pandeminin başından beri bununla ilgili istişare ediyoruz. Okulların açılması öncesinde de birtakım çalışmalarımız oldu. Bunları sayın Valimizin önderliğinde koordineli şekilde yürüttük. Şu anda bir sıkıntı olmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz. İnşallah bu şekilde de devam edecek’ ’dedi. 

2-3 AY İÇERİSİNDE VATANDAŞIMIZI KULLANABİLECEĞİ BİR SAHİL BANDIMIZ OLACAK.
Sahil projesinin 2-3 ay içerisinde açılacağını ifade eden Başkan Alan, ‘’Sahil projesini Ağustos 15 ve 1 Eylül’de açmak istiyorduk. Malum firma bizi hayal kırıklığını yaşattı. Daha hızlı biteceğini tahmin ediyorduk. Ekim’in ortalarına kadar ihale süreci var. Arkadaşlarımızın kendince haklı olduğu yerler de var. Ocak Şubat aralıklarla kar yağışı aldık. Nisan ayının 27 gününü yağışlı geçirdik. Tabi ki bunlar ister istemez etkiledi. Tabi ki bizde isterdik biran önce orayı açalım çay kahve içelim. Biraz gecikti. Bende tarih vermeye çekiniyorum. 2 3 ay içerisinde vatandaşlarımızın kullanabileceği sahil bandımız olacak.’’dedi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'UN EMEĞİ KATLEDİLDİ..
Zonguldak Kömürspor’un emeğinin katledildiğini ifade eden Başkan Alan, ‘’ İnanın ne diyeceğimi bilmiyorum. Gerçekten çok üzüldüm. Sezonun ilk maçı. Uzun zamandır taraftarlar maçlara hasret kaldılar. Bizlerde hasret kaldık. Zonguldak Kömürspor’un ne kadar zor şartlarda bu işi götürdüğünü biliyoruz. Bizim ortak sevdamız. Siyasi görüşü ortak görüşü. Zonguldak Kömürspor herkesin ortak paydası. Zonguldak Kömürspor yönetim futbolcular ve taraftar kenetlenmiş bir şehir gördük. Gelin görün ki. Zonguldak’ın evladı olarak. Özellikle ikinci yarıda maçın sonuna kadar başta orta hakem yan hakem ve dördüncü hakem maçı çığırından çıkardı. Akhisarspor büyük bir takım. Bizde mazisi olan bir takımız. Herkesin sinirini bozan futbolcuların sinirini bozan bir hakem faciası yaşadık. Yıllardır aynı şeyi yaşadık. Bizim yıllardır istediğimiz tarafsız gördüğünü çalan bir hakem istedik. Birbirini yeni tanıyan takım. Genç kardeşlerimizin emeğini katledenleri görünce kahroldum. Bunlarında sosyal medyada yazdım. Ama bunları belediye başkanı olarak değil vatandaş olarak yazdım. İnşallah bundan sonra böyle facialar yaşamayız. Emeklere yazık oluyor’’diye konuştu.

ZONGULDAKSPOR'UMUZ ARTIK DEPLASMANDA SIKINTI ÇEKMEYECEK VE MAÇLARA KENDİ OTOBÜSÜ İLE GİDECEK
Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Kömürspor deplasmanlarda artık sıkıntı çekmeyeceğini belirterek, ‘’Sadece Zonguldak Kömürspor için değil bizim sosyal kültürel anlamda kullanılmak üzere 43 koltuklu otobüsün kiralanması oy birliği ile geçti. Bütün meclis üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum. Mecliste ki bütün siyasi partilere teşekkür ediyorum. Oy birliği ile geçmesi sevindirici tabi ki"
CHP'NİN MAKZON PROJESİNİN YERİNE MUHALEFET ŞERHİ DÜŞMESİ ÜZÜNTÜ VERİCİ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan CHP'nin mecliste makzon projesinin yeri konusında şerh düşmesini üzüntüyle karşıladığını ifade etti Başkan olan MAKZON projesinin artık hızla ilerleyeceğini de sözlerine ekledi.

HAYVAN BARINAĞI İHALE HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Başkan Ömer Selim Alan ihalesi iptal olan hayvan barınağı projesinin ise ihale hazırlıklarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi