AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, " Partimiz insan odaklı bir partidir. İnsana hizmeti düstur edinmiş bir partinin mensuplarıyız."dedi.

AK Parti Merkez İlçe Yayla Mahalle'si Teşkilat Toplantısı Parti Binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantı Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Teşkilat Başkanı Ömer Erbay, Mahalle Koordinatörü Halit Gebeş, Mahalle Başkanı Orhan Kurt ve Mahalle  Yönetiminin katılımı ile gerçekleşti. 
Yeni üyeler ile karşılıklı tanışma ile başlayan toplantı, mahalle teşkilat çalışmaları hakkında bilgilendirmeler ile devam etti. 
Son olarak söz alan Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek " Partimiz her zaman ifade ettiğim gibi insan odaklı bir partidir. İnsana hizmeti düstur edinmiş bir partinin mensuplarıyız. Çalışmalarımıza bu minvalde devam ediyoruz. İlk hedefimiz 2023, hep birlikte halkımıza Partimizin yaptıklarını, hedeflerini daha iyi anlatmak için çaba göstereceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, milletin refah düzeyini arttıracak her hamleye bizlerde destek vereceğiz. Yaptığımız her mücadele Milletimiz ve Ülkemiz için olacak. Ülkemize yapılan her hizmetten ilimizde faydalanacak. Zonguldak'ımız AK Parti Belediyeciliği  ile bu farkı görmeye başlamış, yakın zamanda da yapılan yatırımlar ve projelerin gerçekleşmesi ile  yaşamaya başlayacaktır.  Tüm Mahalle Teşkilatımızdaki arkadaşlara başarılar dilerken, hepinize bu akşamki toplantı icin teşekkür ederim" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi