Ercan Demir'in Moderatörlüğünü yaptığı Ercan'la Objektif programına konuk olan Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2 saat süren programda Necdet Sarı, Gavzeteci Ercan Demir'in Parti çalışmaları ve Zonguldak gündemine ilişkin sorularını cevaplandırdı.

NECDET SARI BURAK EROL'A CEVAP VERDİ

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, "Fatih Erbakan siyasetten yetersiz diyen Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol'a çok sert cevap verdi.

Necdet Sarı, "Burak Erol'un Bu açıklamasını heyecanına yoruyorum. Fatih Erbakan bir kere Necmettin Erbakan'ın talebesidir, ekonomi alanında ihtisas yapmıştır doktorasını yapmıştır. Daha nasıl bir tecrübe sahibi olacak ki. Her türlü bilgi birikimine sahiptir"ifadesini kullandı.

ÇOK SESLİ BARO OLABİLİR

avukatların Ankara yürüyüşünde değerlendiren yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, "çoklu Baro sistemi olabilir bunda hiçbir mahsur yok. Ticaret mahkemesi avukatları aile avukatları ağır ceza avukatları gibi neden olmasın"dedi

KIDEM TAZMİNATI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Kıdem tazminatı konusunda da açıklama yapan İl Başkanı Necdet sarı, "kıdem tazminatı kırmızı çizgimizdir kesinlikle dokunduk durmayız iktidarımızda çalışalım ve emekçinin hakkını sonuna kadar koruyacağız" şeklinde konuştu.

İŞÇİ VE MEMURA %50 ZAM YAPACAĞIZ..

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, Fatih Erbakan Başkan olduğunda ve mecliste çoğunluğu sağladığımız da işçi ve memura %50 zam yapacaklarını ifade etti.

havuz sistemini tekrar devreye sokarak ülkeyi zarardan kurtaracak larını ifade eden Necdet Sarı, işçinin memurun çalışanın hakkını sonuna kadar koruyacağız kimsenin bundan şüphesi olmasın' dedi

FATİH SONDAJ GEMİSİNİ KARADENİZ'DE GÖNDERİLMESİ HATAYDI

Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'de gönderilmesini değerlendiren İl Başkanı Necdet Sarı, "Fatih sondaj gemisi Karadeniz'e gönderilmesi Hatay'da çünkü daha önce yapılan araştırmalarda Karadeniz'de bulunamamıştı.

7 CEDDİMİZDE KAYNAKLARIMIZ YETER

Ayrıca Doğu Akdeniz'de sondaj geminin arama yaptıkları bölgelerin yanlış olduğunu ifade eden Necdet Sarı kendi karasularımız içerisinde Türkiye'nin yedi ceddini yetecek kadar petrol ve doğalgaz kaynaklarımız mevcuttur" dedi.

VALİLER SORUMLU DEĞİLDİR

Zonguldak'ta valilerin kısa süreli görev yapmasını da değerlendiren İl Başkanı Necdet Sarı, "Zonguldak hizmetin gelmemesi neden mi valiler sorumlu tutulamaz Çünkü valiler memur dur. Kaynakları yönlendiren ise hükümettir siyasilerdir. hizmet yapılamamısı valilerin değil siyasilerin hatasıdır. Ayrıca yeni valimize de görevinde başarılar diliyorum. "ifadesini kullandı.

71 İL VE 700 İLÇEDE KONGRELERİMİZİ YAPTIK

Parti teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi veren yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet soru, Türkiye çapında 71 ilde Ve 700'ün üzerinde ki ilçede kongreleri tamamladıklarını ifade etti. Zonguldak'ta da 3 ilçede kongre yaparak teşkilatlanma çalışmaları tamamlayacaklarını belirten Necdet Sarı, Zonguldak halkının yeniden refah partisi'ne büyük bir teveccüh içerisinde olduğunu kaydetti.

HDP KONUSU

HDP kapatılmalı mı sorusunun cevaplarını yeniden refah Parti İl Başkanı Necdet Sarı, "Bu ülkede hakim ve savcılarımız var terörizme destek veren partiler hakkında hakim savcılarımızar tabii ki gereğini yapacaklardır" şeklinde konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi