Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında İŞKUR aracılığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görevlendirilmek üzere güvenlik  personeli kura çekimi Şehit Ömer Halis Demir konferans salonunda birinci Noter başkatibi vekili Birkan Hamarat ve İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu’nun huzurunda yapıldı. 

1. Noter başkatibi vekili Birkan Hamarat, katılımcılara kura çekimi ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 

Şehit Prf. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen kura çekiminde 141 katılımcıdan 67 kişi için kura çekiminde her hangi bir spekülasyonlara neden olmaması için kura çekiminde kürelerdeki toplar katılımcılara çektirildi. Kurada katılımcıların arasında ismi çıkanlar heyecanlarını gizleyemedi.

İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu, “Toplum yararına program kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullara alınacak güvenlik direkleri ilgili noter kurasını çekiyoruz. Toplamda Zonguldak il merkezi ve ilçelerde 232 güvenlik görevlisi olarak başlatacağız. 

Kozlu ve Kilimli’de sabah itibariyle kuralar çekildi. Kuraların çekimini takip işlemlerimizi yaptıktan sonra güvenlik görevlilerimizi okullarda çalıştırmak üzere göreve başlatacağız.” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi