İşadamı Davut Acar, şirketine ait lobeti’nin araması olduğu şeklinde yayın yapan Mustafa Özdemir’e böyle seslendi

“İspatlayamayan namussuz, şerefsiz, haysiyetsiz ve kahpedir”

İşadamı Davut Acar, kendisi ve şirketi hakkında iftira kampanyası başlatan Mustafa Özdemir’e çok sert ifadelerle çağrıda bulundu. İddialarını ispatlaması için “kendisini ihbar ettiğini” vurgulayan Davut Acar, son olarak şirketine ait lobeti’nin aramalı ve yakalamalı olduğunu ve plakaları sökülmüş vaziyette Carrefour alanındaki inşaatta görüntülendiği şeklindeki iddiaları üzerine, “Ben kendimi ihbar ediyorum. Mustafa Özdemir’in söz ettiği lobeti şu anda Ankara yolunda seyir halindedir. Eğer araması ve yakalaması  varsa adres gösteriyorum. Ancak, Mustafa Özdemir bu iddiasını ispat edemezse en adi iftiracı, namussuz, şerefsiz, haysiyetsiz ve kahpedir. İddiasını ispatlamaya davet ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili açıklamasında, yine Mustafa Özdemir tarafından şirketinin iflas ettiği şeklindeki iddialara da yanıt veren işadamı Davut Acar,”Benim şirketim iflas etmedi, ticari faaliyetine devam ediyor. Gırtlağına kadar borca batmış, kıçındaki donuna kadar hacizli, hacizlerden kaçmak için üzerine hiçbir mal varlığı bulunduramayan, gazetedeki hisselerine sürekli takla attıran, hileli devirlerle yasa dışı işlem yapan, nitelikli dolandırıcılıkta, iş takipçiliğinde ün yapmış birisinin benim şirketime laf etmeye kalkışmasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum.” dedi.

Açıklamasında, Demir’lerin veya herhangi birinin himayesine ihtiyacı olmadığını vurgulayan Davut Acar, “ Benim, Demir’lerle ilgim ticari ilişkiden ibarettir. Bu durum, Mustafa Özdemir’i ilgilendirmez” şeklinde konuştu.

MÜDÜR BEY PENCEREDEN BAKARSA !

İşadamı Davut Acar, Mustafa Özdemir’in “ ALO 155 PENCEREDEN BAK!” başlıklı haberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve polis teşkilatını zan altında bırakan ifadelerine karşılık şunları söyledi :

“ Eğer, Müdür Bey pencereden bakarsa, senin nasıl bir pisliğin içinde olduğunu görür. 15 Temmuz öncesinde halen vatan hainliğinden yargılanmakta olan eski Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak ile nasıl bir işbirliği içinde olduğunu görür.  Sen, geçmişte birlikte hareket ettiğin, o müdürün talimatı ile gece operasyon haberleri yapıp, sonra geri çektiğin, hiç tanımadığını söylediğin halde, aday adaylığı dönenimde bol bol tanıtımını yaptığın eski Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak ile devletin Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı karıştırdın herhalde. Eğer Müdür Bey pencereden bakarsa, aynı tarihli, aynı sayılı şantaj baskısı gazetelerini görür. Nitelikli dolandırıcılıklarını, hileli devirlerini, devletten ve alacaklılardan nasıl mal kaçırdığını görür. Mustafa Özdemir her zamanki gibi haddini aşmış durumda, aklı sıra İl Emniyet Müdürü ve polis teşkilatına akıl veriyor, görevini öğretmeye çalışıyor.

Polis ne yapacağını sana mı soracak? Polis senin gibi nitelikli dolandırıcıların sözü ile hareket etmez. Polis, kanunlara göre hareket eder, kanun neyse onu uygular. Eğer, Müdür Bey pencereden bakarsa o gazete artık yayınlanamaz, Mustafa Özdemir isimli sahtekar artık gazeteci kimliği kullanamaz”

( Haber : Umut İLİKSİZ)

Editör: Haber Merkezi