Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, "İstanbul sözleşmesini kaldırılmış olmasını milletimizin değerleri adına doğru buluyoruz"dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayel ve il yönetim kurulu üyeleri Memur Sen Konfederasyonu Başkanı Kamuran Aşkar'ı ziyaret etti.Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

FAİZ VE DÖVİZDEKİ ARTIŞTAN ENDİŞELİYİZ..
Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar yaptığı açıklamada, faiz ve dövizde ki artıştan endişeli olduklarını belirterek, "Özellikle 2021 yılı için memur maaşlarında yüzde 3 artışın olduğu bir dönemde hafta sonuna denk gelen bir devalüasyon İle beraber dövizdeki artışın yüzde 10’ları bulması, bir taraftan yüzde 9 ‘larda seyreden faizin de yüzde 19 ‘lara yükselmesi memur açısından da ve Türkiye'deki her kesim için de çok ciddi sıkıntı olduğunu ortaya koymaktadır."dedi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ'NİN KALDIRILMASINI DOĞRU BULUYORUZ
Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ayrıca, "İstanbul sözleşmesini kaldırılmış olmasını milletimizin değerleri adına doğru buluyoruz"ifadesini kullandı.

GECİKMELİ DE OLSA ZONGULDAK'TA  YATIRIMLARIN HIZLANDIRILMASI GÜZEL..
Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, "Zonguldak’ın yatırımların hızlandırılmasını çok önemli buluyoruz. Tüneller, yollar ve Filyos Projesi noktasında çalışmaları çok önemsiyoruz. Çok iyi de buluyoruz.  Ancak Türkiye'nin pek çok İlinin yol sorunu tünel sorunu altyapı sorununun çözüldüğü bir dönemde Zonguldak'ın bu yatırımlardan gecikmeli de olsa faydalanması bizim için önemli ama çok geç kalındığını da belitmek isterim" dedi.

SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR
Aşkar son söz olarak siyasi partilerin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu da sözlerine ekledi.

KUTAYER: BUNDAN SONRA SAHADAYIZ
Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer'de bundan sonra teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ve bundan sonra saharçda olacaklarını söyledi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi